Energeticianul se transformă! Portarul Bogdan Miron și-a reziliat și el contractul cu echipa de la Petroșani și e cu gândul la un transfer în străinătate: „E altceva”

Energeticianul se transformă!** Portarul Bogdan Miron și-a reziliat și el contractul cu echipa de la Petroșani și e cu gândul la un transfer în străinătate:

Energeticianul face schimbări majore în lot în această iarnă, după ce a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, sub așteptările finanțatorului. Bogdan Miron este al 13-lea jucător care se desparte de echipa nou-promovată.

Portarul de 28 de ani și-a reziliat contractul de comun acord cu gruparea care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Petroșani. A fost titular în majoritatea meciurile jucate de echipă de la promovarea în Liga 2, însă, imediat după înceierea primei părți a sezonului, s-a despărțit de Energeticianul, iar acum a primit oferte tentante din prima ligă a Ungariei.

„Deocamdată sunt la Satu Mare. Am câteva oferte dar nu m-am hotărât unde voi pleca. Ofertele sunt din prima ligă din Ungaria. Mi-aș dori să joc în străinătate, pentru că e altceva. În țară cea mai frumoasă perioadă am petrecut-o la UTA Arad. Despre fosta mea echipă, Energeticianul, consider că era loc de mai bine. La Petroșani am avut o relație bună cu toată lumea de la magazioner până la patron. Consider că lupta va fi strânsă pentru promovare, unde le văd pe Chindia, „U” Cluj și Petrolul”, spune jucătorul care îi ține pumnii fostei sale echipe: „Eu îi doresc multă baftă fostei mele echipe și, de ce nu, să își atingă obiectivul. În ceea ce mă privește, sper să aleg cea mai bună opțiune pentru mine”.

Portarii Horațiu Moldovan și Bogdan Miron, fundașii Cosmin Achim, Emil Ninu, Marius Tomozei și Dudu Drugă și mijlocașii Viorel Nicoară, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Laurențiu Manole, Marian Stoenac, Călin Cristea și Cosmin Neagu s-au despărțit de Energeticianul.

16 meciuri a bifat Bogdan Miron în tricoul Energeticianului în acest sezon. Portarul a mai evoluat în cariera sa pentru FC Silvania Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, Olimpia Satu Mare, Național Sebiș, UTA și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă