„Toată lumea își vede interesul personal, iar când cineva vorbește pentru grup, nu este susținut”. Concluzia trasă după vânzarea drepturilor TV

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 18:32 Liga 2

Unul dintre cluburile din Liga 2 care au avut un cuvânt de spus în ședința de la Casa Fotbalului ce a avut ca subiect vânzarea drepturilor TV, cât și modul de distribuire al banilor a fost CS Balotești. Micuța echipă de lângă București s-a abținut la votul în care era aprobată suma de 350 de mii de euro, în timp ce Juventus București a votat negativ. La finalul întâlnirii, directorul sportiv Cătălin Împăratu (foto mic) a tras o scurtă concluzie a întâlnirii cluburilor din eșalonul secund.

„Discuțiile au fost despre drepturile TV, dacă suntem de acord cu banii, iar dacă nu suntem de acord putem rezilia contractul. Mă așteptam la cluburile de tradiție să facă ceva. Au absentat Satu Mare, Brașov, Poli Timișoara și încă un club… Noi nu suntem o unitate. Toată lumea își vede interesul personal, iar când cineva vorbește pentru grup, nu este susținut”, a declarat Cătălin Împăratu la Sport Total FM.

350 de mii de euro e suma pe care RCS & RDS a oferit-o pentru a transmite câte trei meciuri pe etapă din campionatul Ligii 2. FRF promisese că suma va fi cel puțin dublă după ce campionatul va funcționa într-o singură serie.

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă