„Timpul va decide dacă eu și Walter suntem potriviți”

29 Jul. 2009, 12:24 Liga 2

 

Nou-ales în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al Ligii a doua, Șfaițer a ținut să îi răspundă lui Brașoveanu care îl contestase după alegeri atât pe el cât și pe Florian Walter.

 

"Este problema domnului Brașoveanu de ceea ce declară. Probabil că s-a supărat pentru că nu a fost propus de niciun club să candideze ca reprezentant al cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv, lucru care cred că ar trebui să-i dea de gândit. Nu am nimic cu el și nici cu nimeni altcineva. Timpul va decide dacă eu și domnul Walter suntem sau nu potriviți pentru aceste funcții și nu domnul Brașoveanu", a declarat Cornel Șfaițer.

 

Vicepreședintele botoșănean a ținut să lămurească și legătura pe care o are cu Dinamo. Șfaiter a declarat că va evita să mai meargă în deplasări cu Dinamo pentru a nu lăsa loc de speculații.

 

"Voi evita să mai merg în deplasări cu Dinamo și așa nu vor fi nici un fel de suspiciuni. Îl cunosc pe Cristi Borcea, dar nu sîntem foarte apropiați!", a declarat ieri, pentru gsp.ro, domn Cornel.

29 Jul. 2009, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă