Tensiuni la finalul meciului de pe Arcul de Triumf! Jucătorii Oțelului, certați de galerie după eșecul cu Dinamo. Cel mai vocal dintre elevii lui Dorinel Munteanu

SC Oțelul a pierdut meciul tur cu Dinamo din play-off-ul Ligii 3, scor 0-3 la București, pe Arcul de Triumf, se află la al doilea eșec în primele trei etape ale turneului de promovare, iar avansul pe care îl avea s-a micșorat la doar un punct față de adversarul pe care tocmai l-a avut.

Mai mult decât atât, jocul echipei antrenate de Dorinel Munteanu nu a convins deloc cel puțin în acest play-off, cu excepția primei reprize a meciului cu Steaua, în care s-a și câștigat jocul cu ”militarii” prin cele trei goluri înscrise, fapt care stârnește nemulțumire în rândul suporterilor. Acest lucru s-a văzut cel mai bine la finalul partidei cu Dinamo, atunci când jucătorii au mers să salute cei aproximativ 200 de fani care au format galeria care i-a încurajat.

Jucătorii Oțelului, luați la rost de suporteri la finalul meciului cu Dinamo

După fluierul final, jucătorii au mers să salute galeria, însă au avut parte de o surpriză. Suporterii i-au apostrofat pe Cristian Sîrghi și compania. Unul dintre ei chiar a sărit din peluză, dar a fost ținut de oamenii de ordine.

Cosmin Dur-Bozoancă a fost foarte vocal, a răspuns suporterilor și dialogul s-a încins. Totuși, un coleg de echipă l-a ținut pe portar și l-a convins să plece la vestiar.

Galeria Oțelului a primit ”întăriri” de la Ploiești

Pe parcursul jocului, galeria echipei gălățene, ”întărită” cu ”frați” petroliști, au afișat mai multe mesaje către galeria dinamovistă, unele cu trimitere la întâlnirea din sezonul regular, de la Clinceni, acolo unde a avut loc jocul.

Ambele mesaje au fost semnate, însă, de grupul Hooligans, din Peluza I ”Ilie Oană”.

Soția lui Dorinel Munteanu a fost la meci și s-a rugat pentru Oțelul

Altfel, dacă antrenorul Dorinel Munteanu, suspendat și la acest joc, a preferat să rămână la hotel pentru a vedea meciul de la televizor, deși o putea face și din tribună, fără să dea indicații, soția acestuia a fost prezentă pe stadionul Arcul de Triumf și a avut emoții pentru Oțelul și nu și le-a ascuns. Aceasta a urmărit jocul alături de managerul general Cristian Munteanu, s-a rugat tot meciul și a pupat cruciulițe. Divinitatea nu a fost însă de partea echipei gălățene vineri seară.

Cu 3-0 s-a impus Dinamo, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2, în fața echipei SC Oțelul Galați, prin golurile marcate de Lamine Ghezali (62′, 87′) și Cătălin Țîră (90+5′).

SC Oțelul e pe loc direct promovabil

SC Oțelul e pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, al doilea direct promovabil, cu 39 de puncte, dar mai are un punct în fața celor de la Dinamo.

Dorinel Munteanu rămâne optimist că echipa sa poate urca în SuperLigă, însă trebuie să ”spele păcatele în vestiar” din jocul elevilor săi.

Probleme sunt la aceeași jucători care mi-au creat probleme și în meciurile trecute, dar este bucătăria mea și trebuie să rezolv problemele cu ei. Trebuie să discut cu jucătorii să văd care au fost cauzele acestui joc. Pot să spun că m-a dezamăgit atitudinea unor jucători, nu rezultatul. Rezultatul a venit pe contraatac, dar rezolv eu când ajung la Galați”, a spus Dorinel Munteanu după jocul cu Dinamo.

În etapa a 4-a, SC Oțelul joacă acasă cu Gloria Buzău, joi, 13 aprilie, de la ora 20:00.

Foto: George Flușter (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-suparat-dupa-esecul-cu-dinamo-mergem-acasa-si-ne-spalam-pacatele-in-vestiar-probleme-sunt-la-aceeasi-jucatori-ce-a-apreciat-la-adversari-si-vrea-si-la-otelari-si-19265886

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-facut-scor-cu-sc-otelul-19265887

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-infrangere-la-scor-cu-dinamo-19265862

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-2030-echipa-lui-burca-poate-intra-cu-sanse-mari-in-lupta-pentru-promovarea-directa-sau-cea-a-lui-munteanu-poate-rupe-clasamentul-play-o-19265747

Pe aceeași temă