Ted: „Punctele puse în joc valorează dublu”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:34 Liga 2
Ted:**

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a vorbit la conferința de presă săptămânală organizată de clubul Rapid despre meciul de sâmbătă, cu Dunărea Galați, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii a II-a.

„Întrucât se întâlnesc două formații aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării, punctele puse în joc valorează dublu. De aceea, pentru a avea parte de o vacanță liniștită, trebuie să facem totul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Tudoreanu.

Acesta a pus evoluția mediocră a grupării sucevene din prima jumătate a clasamentului pe seama problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

„Suporterii suceveni trebuie să înțeleagă că fotbaliștii au beneficiat de cele mai dificile condiții din Liga a II-a. Nu au efectuat un stagiu de pregătire centralizată, nu au avut acces la susținătoare de efort, având de suportat și restanțe salariale extrem de mari. Lucrurile s-au îmbunătățit, dar destul de târziu, în condițiile în care salariul mediu la noi este de 800-1.000 de lei. Când există restanțe financiare de câteva luni de zile, e greu să fii motivat corespunzător pentru joc. Probabil că dacă că dacă Marin Barbu nu și-ar fi folosit și experiența și flerul său deosebit în câteva momente critice, disputele cu jucătorii ar fi degenerat”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul sucevean speră însă ca lucrurile să revină la normal în cel mai scurt timp. „Noi suntem încrezători la anul viitor lucrurile vor evolua cu totul altfel și vom beneficia de o susținere constantă. Pe de altă parte, din experiența anilor anteriori, știm că nu ne vom putea baza pe banii de la Consiliul Local înainte de lunile martie sau aprilie, ceea ce e o mare problemă pentru noi, ținând cont că vom relua pregătirile încă din luna ianuarie”, a conchis Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă