Tase, antrenor cu portarii la Gloria Buzău

29 Feb. 2012, 21:56 Liga 2
Tase, antrenor cu portarii** la Gloria Buzău

Echipa din Crâng a făcut ieri o nouă achiziție. De această dată nu este vorba despre vreun jucător, ci de un antrenor cu portarii. De pregătirea acestora se va ocupa fostul goalkeeper al Gloriei Buzău, Gheorghe Tănase, care a evoluat pentru această grupare în perioada 1978-1984. Decizia a fost luată de către Consiliul Director al clubului după ce ,,Tase” a acceptat propunerea președintelui Tulpan.

,,Era și cazul să pun și eu umărul la redresarea Gloriei Buzău, fiindcă în primul rând am o datorie morală față de acest club. Mi s-a propus să mă ocup de pregătirea portarilor și astfel să-l ajut pe Mihai Ciobanu. El știe ce are de făcut și s-a văzut că echipa se mișcă destul de bine în teren. Este un lucru îmbucurător că în acest meci (n.r. CSM Focșani) a folosit două echipe și nu s-a văzut diferența, iar asta iți dă speranțe pentru viitor.” a declarat Gheorghe Tănase.

Pe vremea când juca la Gloria Buzău, ,,Tase” era responsabil și cu buna dispoziție, fiind pus mai mereu pe șotii și nu de puține ori unii colegi au căzut ,,victime” farselor sale.

,,Să sperăm că nu mi-am pierdut simțul umorului și vreau să întineresc și eu cu acești copii lângă mine, care promit și sunt convins că vor asigura un viitor Gloriei Buzău.” a adăugat Tănase.

Articol și foto de Adi SOARE

29 Feb. 2012, 21:56 Liga 2
Pe aceeași temă