Tănase vrea să-și bată fosta echipă: „Părem favoriți, însă Dunărea este în revenire de formă”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 14:26 Liga 2
Tănase vrea să-și bată fosta echipă:**

Sport Club își continuă jocurile cu echipele din coada clasamentului. La o săptămână după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul penultimei clasate, Rapid CFR Suceava, băcăuanii primesc vizita „lanternei roșii”, Dunărea Galați. Cu precizarea că Dunărea e cu totul altă echipă decât cea eliminată în toamna de Sport Club în Cupa României.

Din ciuca batailor, Dunarea a devenit performera mini-returului; sub bagheta lui Costel Enache si cu fostii bacauani Ursu si Vraciu in lot, galatenii au acumulat opt puncte din 12 posibile si, chiar daca ocupa, in continuare, ultimul loc, nu si-au luat inca gândul de la play-off, obiectiv identic cu cel al SC-ului.

Fostul antrenor al Dunarii Galati si actualul tehnician al Sport Clubului, Viorel Tanase este de parere ca echipa sa are sanse insemnate de a-si consolida prezenta in prima jumatate a clasamentului: „Dorim cu ardoare sa câstigam acest meci, mai ales ca avem un culoar favorabil catre play-off. La prima vedere parem favoriti, insa trebuie sa tinem cont ca Dunarea este in revenire de forma, ocupând locul 2 intr-un clasament exclusiv al primaverii”.

Acelasi discurs si din partea jucatorilor bacauani. „Ne asteapta un meci greu, pe care sper, insa, sa-l câstigam. Incerc etapa de etapa sa inchid gura contestatarilor mei”, a spus Bogdan Ungureanu, omul responsabil cu golul, dar, mai ales, cu ratarile in tabara bacauana. „Suntem foarte motivati si avem un moral bun dupa victoria de la Suceava”, a intarit Razvan Adascalitei, care-l va inlocui pe Lozneanu, suspendat.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă