Tănase, out de la Bacău. Cristi Popovici e noul antrenor principal

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 22:10 Liga 2
Tănase, out de la Bacău.** Cristi Popovici e noul antrenor principal

Startul slab de sezon al echipei SC Bacău, 5 puncte acumulate dintr-un total de 12, a dus la rezilierea contractului cu antrenorul Viorel Tănase. Despărțirea s-a realizat astăzi anunță Deșteptarea.ro, atunci când conducerea clubului din Seria I i-a și găsit înlocuitor acestuia. Noul tehnician va fi Cristian Popovici.

Tănase a obținut în acest sezon o victorie (2-0 la Dorohoi), două egaluri pe teren propriu (2-2 cu Farul și 1-1 cu CF Brăila) și o înfrângere în prima etapă (1-2 la Gloria Buzău). SC Bacău se află pe locul 7, primul sub linia play-off-ului, însă la egalitate cu locul 6 ocupat de Unirea Slobozia, dar și cu locul 8 deținut de CF Brăila. Totuși, pe lângă rezultatele obținute în aceste etape, jocul practicat de SC Bacău i-a nemulțumit pe conducătorii echipei finanțate de autoritățile locale băcăuane.

„Pe lângă rezultatele nesatisfăcătoare, și jocul a lăsat de dorit”, au explicat oficialii clubului pentru Deșteptarea.ro.

Viorel Tănase a preluat-o pe SC Bacău în iunie 2013 și a terminat pe locul 6 în clasamentul general al Seriei 1, ducând echipa în play-off. După cele 10 etape suplimentare ale play-off-ului, SC Bacău a încheiat campionatul pe ultimul loc, 6, în spatele echipelor care au promovat în Liga 1, CSMS Iași și Rapid București, și sub Unirea Slobozia, Academica Argeș și ACS Berceni. Tănase mai antrenase formația din Bacău pentru o scurtă perioadă în Liga a III-a în perioada iulie 2012 – august 2012.

De partea cealaltă, noul antrenor Cristi Popovici revine la SC Bacău după doi ani și nouă luni, el antrenând această formație în turul sezonului 2011-2012 în Liga a III-a, în perioada iunie 2011 – decembrie 2011. Ultima echipă pe care Popovici a pregătit-o a fost FC Botoșani, în sezonul 2012-2013.

Popovici va debuta pe banca clubului Sport Club la meciul de miercuri, de la ora 16:00, de pe stadionul Letea, din 16-imi Cupei României contra Ceahlăului Piatra Neamț. La acest joc accesul spectatorilor se va face pe baza de bilet, iar un tichet de intrare va costa cinci lei.

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 22:10 Liga 2
Pe aceeași temă