Tănase nu se bazează pe tensiunile de la Iași: „Suntem datori la capitolul puncte”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 15:51 Liga 2
Tănase nu se bazează pe tensiunile de la Iași:**

CSMS Iasi si Sport Club Bacau sunt doua echipe calare pe un balansoar. Când una se ridica, cealalta coboara. Si invers. In prima etapa a ligii secunde, Iasiul a fost sus (victorie cu 3-2 la Târlungeni), iar Sport Clubul jos: infrângere acasa, cu 1-4, in fata Clinceniului.

La mijlocul saptamânii, in Cupa, raportul de forte s-a schimbat. Iesenii au dat cu fundul de pamânt, fiind eliminati de FCM Dorohoi, in timp ce bacauanii s-au desprins de la sol, invingând Dunarea Galati, cu 2-0 prin golurile marcate de Miron (”36) si Claudiu Tudor (”76). Esecul de la Dorohoi a involburat apele Bahluiului.

„Asa umilinta groaznica nu am mai trait. Daca ar fi sa le raspund jucatorilor pe masura jocului, ar insemna sa-i jignesc. Au intrat pe teren ca niste vedete, plini de sine, aroganti”, a rabufnit antrenorul iesenilor, Costel Enache.

„Daca sunt tensiuni in tabara ieseana, atunci cred ca am putea spune ca meciul cu ei pica bine pentru noi. Dar eu ma bazez pe echipa si pe jucatorii mei, nu pe tensiunile de la Iasi”, a declarat tehnicianul SC-ului, Viorel Tanase, care a recunoscut ca ar fi multumit si cu o remiza in Copou: „Suntem datori la capitolul puncte, iar CSMS Iasi este o echipa care are ca obiectiv declarat promovarea si care a transferat jucatori de valoare precum Miron, Badescu sau Novac”.

Tocmai individualitatile de marca ar putea fi o piedica pentru ieseni. „Ei inca sufera la capitolul omogenitate”, a spus Tase, care va opera unele modificari in propriul „unsprezece” fata de meciul cu Dunarea Galati.

Unul dintre titulari va fi insa, in mod cert, Adi Hurdubei, autorul golului de onoare in jocul cu FC Clinceni si a unei pase de gol miercuri, in Cupa. „Mergem la Iasi cu un moral bun dupa victoria din Cupa si cu increderea ca putem obtine un rezultat pozitiv”, a afirmat Hurdubei.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 15:51 Liga 2
Pe aceeași temă