SC Bacău a fost depunctată din nou de FRF. La ce record negativ a ajuns echipa care anul trecut juca în play-off-ul Ligii 2

Marius ANGHEL 10 Dec. 2016, 10:31 Stiri
SC Bacău a fost depunctată din nou de FRF.** La ce record negativ a ajuns echipa care anul trecut juca în play-off-ul Ligii 2

Campionatul Ligii 3 s-a oprit în acest an la finalul săptămânii trecute, odată cu expirarea ultimei etape a turului, însă pentru SC Bacău, echipă care activează în Seria 1, depunctările continuă. Gruparea moldoveană a ajuns să aibă o penalizare totală de 32 de puncte în clasament după ce Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a dictat în ședința de miercuri, din 7 decembrie, o nouă scădere de puncte din cauza litigiilor pe care le are.

SC Bacău a ajuns astfel la -16 puncte în clasament și se află pe ultimul loc în Seria 1 a Ligii 3, însă în scurt timp nu va mai avea scăpare dacă nu își achită datoriile, urmând a fi exclusă din campionat. Litigiile cu fostul jucător Alexandru Țuțu și cele șase pe care le are cu CSM Pașcani o vor duce în cele din urmă la desființare.

„Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea ASC Bacău cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 18.11.2016 – 02.12.2016. Comisia a acordat termen în data de 11.01.2017, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Țuțu Alexandru pentru a evita în continuare depunctarea”, sună verdictul dat de Comisia de Disciplină și Etică a FRF în ședința din 7 decembrie împotriva SC Bacău.

Este pentru a șasea oară când clubul este depunctat, suma punctelor scăzute ajungând acum la 32.

VEZI cum arată acum CLASAMENTUL SERIEI 1 a Ligii 3 după depunctarea Bacăului

Dacă la comisii SC Bacău pierde pe bandă rulantă puncte, pe teren, echipa a reușit să acumuleze în primele 14 etape 4 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri.

Marius ANGHEL 10 Dec. 2016, 10:31 Stiri
Pe aceeași temă