Țălnar se teme în meciul cu UTA de alt jucător, nu de Man: „Va fi dușmanul meu”

Marius ANGHEL 07 Sep. 2016, 16:35 Liga 2
Țălnar se teme în meciul cu UTA de alt jucător, nu de Man:**

Pentru meciul de vineri cu UTA Bătrâna Doamnă, antrenorul lui FC Brașov, Cornel Țălnar, se confruntă cu probleme de lot. Petre Goge nu a putut fi recuperat, iar Alexandru Vagner și Cătălin Stan s-au accidentat.

Referitor la întâlnirea cu UTA, Țălnar spune că este un meci obișnuit de campionat în care miza va fi cele trei puncte puse în joc. „Nu știu dacă este un derbi meciul cu UTA. Noi tratăm acest joc ca pe oricare altul, se joacă pe puncte și pentru noi este foarte important să câștigăm. Trei puncte cu UTA sunt la fel de importante ca și trei puncte obținute cu Berceniul, Pâncota sau cu alte echipe din serie. UTA este o este o echipă cu nume, probabil și ei se gândesc la promovare, astfel că jocul în sine poate va avea o altă implicare. E un avantaj pentru UTA că l-au cedat pe Man la Steaua, o jumătate de milion de euro este o sumă mai importantă decât jucătorul la Liga a 2-a. Man este un puști, un jucător de perspectivă, la fel cum a fost și Mihalcea care a plecat acum un an de la Brașov la Steaua și nu prinde nici acum primii 18. Sunt convins că și Man după an va fi acolo pe la echipa a doua să încerce să ajungă în lotul primei echipe”, a spus Țălnar.

Atenție la Strătilă

Antrenorul Brașovului consideră că Sorin Strătilă este cel mai periculos jucător din tabăra arădenilor. „Strătilă este jucătorul cu cea mai mare experiență de la UTA. Eu l-am antrenat acum trei ani la Dinamo, este un jucător bun, cu tehnică bună, care scoate ușor om din joc. În ultimii ani am tot vorbit cu el și am încercat să-l iau la echipele la care am antrenat. Este unul dintre favoriții mei, însă la meciul de vineri va fi „dușmanul” meu”, a mai spus Țălnar.

„Piciu”: „Putem rămâne neînvinși și după acest joc”

Fundașul central Ioan Șerban, „Piciu”, cum este poreclit de colegi, spune că FC Brașov poate continua seria bună a rezultatelor din acest campionat. „Putem spune că meciul cu UTA este un derbi. Eu spun că putem rămâne neînvinși și după acest joc, avem echipă bună, la ora actuală suntem destul de bine pregătiți, astfel că putem tranșa meciul în favoarea noastră. Cu o victorie a noastră i-am depăși în clasament. Important este să continuăm pe aceeași linie a rezultatelor bune, să strângem cât mai multe puncte, iar la finalul campionatului să fim acolo sus unde ne este locul și să obținem promovarea. Noi o să dăm totul pe teren pentru club, pentru fani să obținem cele trei puncte. În acest moment sunt cam la 75 la sută din capacitatea fizică, dar încet, încet voi ajunge la forma optimă. Vrem la finalul meciului cu UTA să sărbărim din nou cu fanii. Concurența este acerbă în defensivă, dar acest lucru te face să te pregătești mai bine și să lupți pentru un loc de titular. Dacă este nevoie joc și în atac, mă reprofilez așa cum am făcut și anul trecut la Tărlungeni când am marcat șase goluri”, a spus Ioan Șerban.

Ieri, la antrenamentele „stegarilor” s-au prezentat și mijlocașii Ezekiel Tawiah (22 de ani), un ghanez care ultima dată a evoluat în campionatul Bulgariei, la Cernomorets Burgas, și grecul Georgios Kyriakakis (24 de ani) care a jucat în ultimii ani la Paniliakos. În schimb, fundașul central grec Pantelis Theologou (25 de ani) nu a ajuns încă la Brașov, acesta fiind așteptat în următoarele zile.

Meciul FC Brașov – UTA Bătrâna Doamnă se va disputa vineri, de la ora 17:30, și va contra pentru etapa a 6-a a Ligii 2.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 07 Sep. 2016, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă