Țălnar se teme de altceva la Brăila, nu de jocul Daciei Unirea. Antrenorul are un mesaj pentru următorii eliminați din echipa sa: „O stea lângă mine pe bancă până le crește barba”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:57 Liga 2
Țălnar se teme de altceva la Brăila, nu de jocul Daciei Unirea.** Antrenorul are un mesaj pentru următorii eliminați din echipa sa:

În cadrul etapei a 13-a din Liga a 2-a, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Brăila, cu formația locală Dacia Unirea. Antrenorul lui FC Brașov se teme că starea gazonului ar putea împiedica echipa sa să combine.

„Ne așteaptă un meci foarte important la Brăila, așa cum au fost toate jocurile din acest campionat. Brăila este o echipă care pasează și care stă bine pe teren. Este posibil ca, după eșecurile de până acum, brăilenii să se fi dezumflat puțin. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci. La Brăila o să avem un mare adversar terenul de joc, care este dezastruos, iar acest lucru va fi un impediment pentru noi. Indiferent de condițiile de la Brăila, noi trebuie să obținem un rezultat pozitiv și să ne continuăm drumul bun”, a spus, citat de Monitorul Expres, Țălnar, care nu va putea conta în acest meci pe serviciile lui Cătălin Stan, suspendat după eliminerea din meciul cu Foresta. „Acum vă pot spune că tărie că la faza eliminării lui Stan, nu se dă niciodată cartonaș roșu. A sărit cu cotul, însă pentru a se proteja, nu a avut intenție să lovească”, a comentat antrenorul „stegarilor”.

La meciul de la Brăila, Țălnar va putea conta și pe Sburlea și Băjan, care și-au ispășit etapa de supendare. Țânțarul a avut și un mesaj clar la adresa jucătorilor care încasează ușor cartonașe roșii.Sper ca Sburlea și Băjan să intre cu altă mentalitate și cu mintea mult mai limpede după ce au făcut la Vâlcea. Le-am explicat la toți jucătorii că până acum doar le-am dat amenzi celor care încasau cartonașe roșii. Dacă se mai repetă să fie eliminați doar pentru vrăjeală și faptul că nu judecă ceea ce fac în teren o stea lângă mine pe bancă până le crește barba. Dacă nu gândești, înseamnă că nu poți juca fotbal. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să sufere grupul din cauza unuia sau altuia”, a spus Țălnar.

Grigorie ratează meciul de la Brăila

Unul dintre cei mai în formă jucători din lotul lui FC Brașov, mijlocașul Ștefan Grigorie va rata meciul de la Brăila. Grigorie a simțit dureri la coapsă în timpul antrenamentului de miercuri, iar după un consult medical amănunțit efectuat ieri la o clinică din București, fotbalistul a aflat că va avea nevoie de câteva zile de repaus.

Cazan și Pașcu, citați la FRF

Arbitrul meciului FC Brașov – Foresta, Horațiu Feșnic a notat în raportul de joc că a fost insultat pe culoarul de acces spre vestiare, iar cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. „Termen 21.10.2016, ora 13.00 în vederea citării clubului FC Brașov, Cazan Claudiu delegat la FC Brașov și d-nul Pașcu Romică”, se precizează pe site-ul FRF. Oficialii clubului brașovean au solicitat o amânare, iar cazul va fi judecat miercurea viitoare.

Liga suspectă de la … Codlea

Cornel Țălnar spune că nu are niciun fel de probleme cu jucătorii din lot care au frizuri mai puțin obișnuite. „Chiar nu am niciun fel de probleme cu jucătorii care au părul lung sau cu cei care își lasă barbă. Văd că unii dintre ei își lasă barbă. E treaba lor. Pe vremea nostră cine avea barbă sau era tuns zero se spunea că face parte din „liga suspectă” de la Codlea sau de la Aiud…. „, a spus antrenorul lui FC Brașov.

Înainte etapei din acest weekend, Dacia Unirea Brăila se află pe locul 13, cu 16 puncte, iar FC Brașov e pe 2, cu 28 de puncte, și e singura echipă neînvinsă în acest sezon de Liga 2.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:57 Liga 2
Pe aceeași temă