Țălnar se teme că și-a pus jucătorii „în cap” înaintea meciului cu Juventus! „Am băgat puțin material în ei”

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 16:19 Liga 2
Țălnar se teme că și-a pus jucătorii

FC Brașov va juca duminică, de la ora 11:00, primul meci pe teren propriu în acest campionat al Ligii 2, cu Juventus București. Antrenorul Cornel Țălnar speră că jucătorii săi să treacă peste euforia victoriei din prima rundă cu Sepsi OSK și i-a avertizat că partida cu Juventus va fi mult mai grea.

„Meciul cu Juventus București va fi mult mai dificil decât cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Chiar dacă și Juventus este o echipă nou-promovată, știm că este o echipă foarte bine organizată și cu condiții bune de pregătire. Încă de luni le-am spus jucătorilor că trebuie să tratăm foarte serios acest meci, că vom avea un meci foarte greu și cât de important este să legăm două victorii. Noi venim după jocul cu Sepsi, un meci în care jucătorii și-au depășit condiția, în schimb duminică va fi mult mai greu, jucăm acasă, jucăm și în fața propriilor suporteri… Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să arate la nimeni că ei sunt cei mai buni, cei mai frumoși, cei mai deștepți, ci să joace cu cap, să fie exacți. Duminică nu vor juca Chivorchian sau Magiun, ci jucătorii celor două echipe și ei vor decide jocul”, a declarat la conferința de presă de astăzi, citat de Monitorul Expres, Țălnar.

Antrenorul „stegarilor” a vorbit și despre situația lotului pe care îl are la dispoziție. „Șerban este suspendat, astfel că Ciobanu va avea ocazia să demonstreze că merită să joace la FC Brașov. Mă bucur că l-am legitimat pe Iulian Popa, săptămâna viitoare vom rezolva și situația lui Sburlea. Mai aștept doi jucători sub 21, unul este de la Farul și celălalt este internațional de tineret din Republica Moldova, sperăm ca săptămâna viitoarte să-i putem legitima și pe ei. Îmi este frică nu-i fi pus în cap pe jucători cu pregătirea fizică, pentru că în ultimele zile am băgat puțin material în ei. Chiar îmi spunea Iulian Popa că nu-și mai simte picioarele, s-a acumulat o stare de oboseala, sper ca până la meciul de duminică totul să fie ok”, a mai spus Cornel Țălnar.

Iulian Popa: „Vom face tot posibilul pentru a câștiga cele trei puncte”

La conferința de presă a fost prezent și noua achiziție Iulian Popa. Mijlocașul a vorbit despre dezamăgirea de a nu juca în Liga 1 cu Rapid, despre reîntoarcerea la FC Brașov, cât și despre debutul său cu Juventus, cu toate că nu este la capacitate maximă în privința pregătirii fizice.

„Sunt fericit că am ajuns acasă. Să dea Dumnezeu să fiu sănătos, să pot să joc și să ajut echipa. Am trecut peste dezamăgirea din această vară când am promovat cu Rapidul în Liga 1. Este frustrant să promovezi pe teren, iar Liga să te scoată din campionat deși falimentul nu este încă 100 la sută. A fost foarte greu când am primit vestea, dar acum sunt bine și am ales să revin la Brașov. Sunt convins că vom avea suporterii stegari de partea noastră. Vrem să promovăm, astfel că vom face tot ce depinde de noi pentru a ne îndeplini obiectivul. Am găsit un grup bun la Brașov, sunt băieți de caracter și sunt convins că vom face o treabă bună. Este mai greu acum pentru că suntem într-o perioadă de acumulări, încă nu suntem o echipă omogenă, dar sper că ne vom îmbunătăți forma fizică în cel mai scurt timp și vom obține rezultate pozitive. Vom avea un meci greu cu Juventus București. Jucăm acasă, va trebui să construim și să marcăm. Vom face tot posibilul pentru a câștiga cele trei puncte”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Iulian Popa.

Meciul din etapa a doua a ligii secunde, FC Brașov – Juventus București, va avea loc duminică, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.

Foto: FB FC Brașov Official

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă