Țălnar schimbă sistemul de joc la FC Brașov! „Stegarii” vor juca mai ofensiv

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 12:30 Liga 2
Țălnar schimbă sistemul de joc la FC Brașov!**

Cornel Țălnar își va reconsidera opțiunile tactice. Până acum, antrenorul a jucat în sistemul 4-1-4-1, cu Paul Iacob în rol de închizător și cu Sburlea în atac. Cum în acest sistem, Grigorie și Iulian Popa nu s-au simțit confortabil, iar Sburlea a fost stingher în atac, Țălnar va renunța la acest sistem, în favoarea unuia cu doi atacanți de careu, astfel că, alături de Sburlea va apărea și Sergiu Istrati.

Cum regula FRF cu cei trei jucători sub 21 de ani în teren îi dă în continuare bătăi de cap antrenorului brașovean, mai ales după accidentarea lui Florin Răsdan, Țălnar ar putea reveni la soluția Căucă în poartă, iar în teren cu Paul Iacob și Manole. În cazul în care în această săptămână se va perfecta și transferul lui Băjan, staff-ul tehnic al „stegarilor” va avea varianta ideală cu trei jucători sub 21 de ani în teren, iar concurența va crește odată cu revenirea lui Răsdan.

Vlad Munteanu e apt

Pentru „stegari” urmează două meciuri cu adversari accesibili, acasă cu CS Balotești (miercuri, ora 17:00) și deplasare la ACS Berceni (duminică, ora 11:00) în care obiectivul este unul cât se poate de clar: șase puncte. „După primele șapte etape suntem în grafic în ceea ce privește obiectivul. Urmează pentru noi două jocuri cu echipe din coada clasamentului pe care trebuie să le câștigăm”, a spus Cornel Țălnar.

Pentru meciul de miercuri cu Baloteștiul, Țălnar nu va putea conta pe Răsdan și Vagner, ambii accidentați. În schimb, mijlocașul Vlad Munteanu este refăcut și a intrat în programul normal de pregătire al echipei. În această săptămână, FC Brașov va încerca să perfecteze și ultimele transferuri, fundașul central Mihai Leca și fundașul stânga Robert Băjan.

Răchișan a prins lotul la Timișoara

Pentru prima oară în acest sezon, tânărul mijlocaș brașovean Ștefan Răchișan a prins lotul de 18. Format de FC Brașov, Răchișan (18 ani) a fost aproape în această vară de un transfer la Dinamo II, însă cele două cluburi nu au ajuns la un acord în privința grilei de formare, astfel că mijlocașul a semnat un contract cu FC Brașov valabil pentru un sezon.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă