Țălnar s-ar mulțumi și cu un punct la Satu Mare. Șefii clubului pun presiune și spun că așteaptă o victorie

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 11:23 Liga 2
Țălnar s-ar mulțumi și cu un punct la Satu Mare.** Șefii clubului pun presiune și spun că așteaptă o victorie

Cu un punctaj maxim după primele două etape, FC Brașov va juca vineri, de la ora 18:00, la Satu Mare, cu Olimpia. În această săptămână, „stegarii” au pregătit meciul cu Olimpia, însă staff-ul tehnic nu a avut la dispoziție toți jucătorii. Țălnar are toate motivele să fie îngrijorat, ținând cont că doi jucători de bază în primele două etape, mijlocașul Petre Goge și atacantul Segiu Istrati, nu vor putea juca din cauza accidentărilor suferite în meciul cu Juventus București. Un alt titular al echipei pregătite de Cornel Țălnar, mijlocașul Ștefan Grigorie, nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele zile și chiar dacă nu este refăcut 100 la sută, acesta a făcut deplasarea la Satu Mare.

„Din păcate, de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Lipsa de pregătire din această vară își spune cuvântul și deja unii jucători au capotat. Avem probleme mari. Lotul este subțire, ne mai trebuie patru sau cinci jucători, din care doi-trei de mare valoare. Asta este când faci totul în viteză și sari etapele de pregătire. Mergem la Satu Mare să ne închidem bine, să încercăm să avem o posesie prelungită și să fim periculoși pe faza de atac. Sperăm să nu pierdem…”, spunea Cornel Țălnar înaintea plecării la Satu Mare.

Pe lângă Goge și Istrati accidentați, Țălnar i-a lăsat în afara lotului pe portarul Vlad Ignat, fundașul Vlad Potecu și atacantul Alexandru Avram. De partea cealaltă, Olimpia are doar trei puncte după primele două etape. Echipa este antrenată de Bogdan Andone, fostul secund al lui Marius Șumudică de la Astra. Andone are licență PRO, iar în cariera de jucător a trecut și pe la FC Brașov.

Șefii au plătit primele și așteaptă o victorie la Satu Mare

După antrenamentul de ieri dimineață de la Brașov, jucătorii lui Cornel Țălnar au încasat primele pentru victoria cu Juventus. Chiar dacă plecarea la Satu Mare a fost întârziată, nimeni nu a avut nimic de obiectat. „Le-am spus jucătorilor că noi, cei din conducere, îi așteptăm săptămâna viitoare să le achităm și bonusul pentru o victorie la Satu Mare. De ei depinde acest lucru”, a spus Vasile Dochița, directorul general al FC Brașov.

La rândul său, managerul Paul Enache spune că echipa trebuie să câștige și la Satu Mare, chiar dacă sunt probleme de lot cauzate de accidentări. „Mergem la Satu Mare să câștigăm, jucătorii care sunt în lot sunt de valori apropiate, astfel că nu trebuie să se simtă absențele a unuia sau doi fotbaliști. Noi, cei din conducere, ne-a făcut datoria, ce am promis am rezolvat, astfel că datoria jucătorilor este să joace și să dea totul pentru obținerea celor trei puncte”, a spus Enache.

FC Brașov se vede etapă de etapă la tv

FC Brașov rămâne o formație atractivă pentru televiziunile care transmit meciurile din Liga a 2-a. „Stegarii” au fost pe sticlă la meciul cu Juventus, iar meciul de vineri cu Olimpia va fi transmis în direct de DigiSport. Și următoarele două meciuri ale „stegarilor” vor fi transmise în direct. Astfel, în etapa a 4-a, FC Brașov va juca duminică, 28 august, de la ora 12.30 cu Dunărea Călărași, iar o săptămână mai tâziu, în cadrul etapei a 5-a, la Ștefănești, cu Unirea Tărlungeni, tot de la ora 12.30. Și aceste meciuri vor fi transmise în direct.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă