Țălnar, forțat să facă modificări în primul 11 după startul ratat cu Olimpia. „Stegarii” nu-și permit pași greșiți la Călărași

Marius ANGHEL 01 Mar. 2017, 10:57 Liga 2
Țălnar, forțat să facă modificări în primul 11 după startul ratat cu Olimpia.**

După partida de sâmbăta trecută cu Olimpia Satu Mare, în care FC Brașov a pierdut (1-2) în urma unui joc dezastruos, antrenorul Cornel Țălnar este nevoit să umble la primul 11. „Stegarii” au revenit luni la antrenamente, iar Țălnar și cei din stafful său au avut o ședință cu jucătorii pentru a analiza cauzele eșecului cu Olimpia.

Pe lângă situația cunoscută cu pregătirea improprie din această iarnă, Țălnar le-a reproșat jucătorilor lipsa de determinare. Concluzia a fost una singură: la Călărași, echipa trebuie să obțină un rezultat bun. Cum timpul până la următorul meci este foarte scurt, Țălnar și principalii săi colaboratori, Stere și Florentin Petre, se gândesc serios să schimbe mai mulți jucători, care în meciul cu Olimpia nu au dat satisfacție. „Voi face modificări în primul 11″, a spus Țălnar.

Cel mai probabil, din primul 11 folosit în meciul cu Olimpia vor ieși Angelescu, Enceanu, Vagner, Ichim și chiar Iulian Popa. Variante de înlocuire a acestora ar fi Sburlea sau Istrati, Goge, Chitoșcă, Vlad Munteanu și Poverlovici. Cum și la nivelul juniorilor sunt probleme, la Călărași, Țălnar ar putea începe între buturi cu Bogdan Căucă.

Pentru a nu mai repeta situația dinaintea meciului cu Olimpia, când „stegarii” s-au pregătit doar la balon sau în spatele porții, încă de luni, stafful tehnic a decis ca ședințele de pregătire să aibă loc pe terenul central de la „Tineretului”, mai ales că următorul meci pe teren propriu este programat la sfârșitul lunii martie. Singurul jucător cu probleme medicale după meciul cu Olimpia este mijlocașul Paul Iacob, care ieri s-a pregătit separat, dar va putea fi apt până la ora meciului de sâmbătă.

Robert Moldoveanu, integralist în meciul cu Țara Galilor

Împrumutat de Dinamo la FC Brașov, atacantul Robert Moldoveanu încă nu a ajuns la Brașov pentru că este plecat cu lotul U18 al României, în Italia, la turneul „Roma Caput Mundi”. Tricolorii mici au debutat cu o victorie la acest turneu, 2-0 în meciul împotriva reprezentativei similare a Țării Galilor, grație golurilor marcate de Trușescu și Ion Gheorghe. Noul atacant al Brașovului, Robert Moldoveanu, a fost integralist și a ratat trei oportunități de a înscrie.

CNSL, o nouă amânare în cazul Chipciu

Altfel, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal nu a dat nici în ședința de miercuri un verdicat în cazul Chipciu! Sporting Pitești a reclamat Steaua și FC Brașov la FRF, cerând o sumă de bani din transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht Bruxelles.

CNSL a acordat un nou termen în acest caz pentru data de 9 martie. Oficialii lui FC Brașov așteaptă o decizie favorabil, pentru că doar așa mai poate încasa diferența de bani de la Steaua în contul transferului lui Chipciu la Anderlecht.

În altă ordine de idei, Tribunalul Brașov a rămas în pronunțare în procesul în care administratorul judiciar al FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a solicitat scoaterea ICIM-ul, principalul creditor al clubului, de la masa credală.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 01 Mar. 2017, 10:57 Liga 2
Pe aceeași temă