Suporterii Rapidului, cauza evoluțiilor modeste ale echipei și în acest sezon? Valentin Negru: ”Jucătorii sunt dezamăgiți!” | VIDEO

Autor: Andreea VISU Publicat: 27 Nov. 2020, 12:18 Liga 2

Valentin Negru (38 de ani), fostul antrenor secund al lui Adrian Iencsi la Rapid a dezvăluit, la ProSport LIVE, că jucătorii formației giuleștene sunt afectați din cauza criticilor aduse de către suporteri, în mediul online și nu numai, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au un parcurs sub așteptări și în acest sezon.

Fostul jucător al Rapidului face un apel la suporteri. Acesta le-a transmis să susțină echipa chiar și atunci când lucrurile nu merg bine nici pe plan sportiv, pentru că aceste critici aduse de ei nu fac decât să înrăutățească situația.

După 14 etape disputate în Liga 2, Rapid, care are 13 meciuri jucate, este pe locul 5, cu 23 de puncte, și are patru meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care trei victorii și o remiză.

Înainte de aceste rezultate înregistrate cu Mihai Iosif pe banca tehnică, Rapid a pierdut trei meciuri consecutive în campionat și a fost eliminată din Cupa României de către Progresul Spartac. Ieri seară, Rapid a remizat la Buftea cu CSM Reșița, scor 0-0.

Vali Negru spune că jucătorii Rapidului sunt afectați de criticile suporterilor

Vali Negru pune evoluțiile modeste ale jucătorilor de la Rapid și pe seama suporterilor și a criticilor aduse de către aceștia.

”Acum, într-adevăr, suporterii sunt mai uniți, dar sunt foarte puțini alături de echipă, în sensul că foarte mulți își spun părerile pe Facebook. Jucătorii, unii dintre ei, citesc, sunt uneori dezamăgiți de lucrurile pe care le citesc și chiar se simte câteodată și în evoluția lor.

Dacă ar fi fost acești suporteri în tribune și i-ar fi susținut chiar și în momentele grele, cred că ar fi fost mult mai bine. Mă gândesc chiar la meciul ăsta cu Reșița. Ar fi fost câștigat dacă galeria Rapidului ar fi fost în tribună. Din punctul meu de vedere, ar trebui lăsați suporteri pe stadioane, într-un număr liminat. Mi-aș dori și cred că s-ar putea încerca”, a spus Valentin Negru, la ProSport LIVE.

În ultima perioadă, jucătorii Rapidului nu au avut parte doar de critici, ci și de ironii din partea suporterilor. Aceștia, în perioada în care echipa a avut numai înfrângeri pe linie, s-au prezentat la stadionul din Regie cu mai multe verze denumite după jucători și au făcut publice imaginile în mediul online. Ulterior, au repetat gestul, însă i-au comparat pe jucători cu niște balerine.

În 2020, Rapid mai are un singur meci oficial de disputat, la data de 6 decembrie, de la ora 13:30, la Timișoara, cu frații ASU Politehnica. Trupa bănățeană se află pe locul 2 în Liga 2, cu un punct mai mult decât cea giuleșteană, și este antrenată de Dan Alexa, fostul antrenor al Rapidului.

Autor: Andreea VISU Publicat: 27 Nov. 2020, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă