„Suntem ușor favoriți”. Roland Nagy se așteaptă la un meci greu cu Luceafărul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Sep. 2016, 19:51 Actualizat: 19 Sep. 2016, 19:52 Liga 2
„Suntem ușor favoriți”.  Roland Nagy se așteaptă la un meci greu cu Luceafărul

După 75 de ore, echipa fanion a Aradului intră din nou pe teren pentru puncte. Deplasarea de la Sânmartin de marți, cu Luceafărul, ce contează pentru etapa a 9-a a Ligii 2, va avea o cu totul altă desfășurare față de antrenamentul cu public cu Șoimii Pâncota, mai ales că arădenii au cam avut de obicei probleme în disputele cu „luceferii”.

Și mâine, la ora 15:30 (în direct pe DigiSport și DolceSport), se anunță un „duel” pe muchie de cuțit, despre care Roland Nagy a spus următoarele pentru site-ul oficial al clubului utist: „Adversara noastră – o nou-promovată ce beneficiază de condiții bune, cu stabilitate și infrastructură – nu e încă unde și-a dorit, dar vine după o victorie și are moral bun. În plus, va fi mobilizată și pentru că joacă împotriva UTA-ei. Amicalele disputate între noi până acum au fost pe măsura jocurilor oficiale. Îi cunosc bine pe Erik Lincar (n.r. antrenorul principal de la Luceafărul) și Zeno Bundea (director sportiv), amândoi au făcut faimă fotbalului orădean, vor dori să transmită echipei lucruri care fac bine în ceea ce privește atitudinea și seriozitatea. E o deplasare grea, Luceafărul are lot bun, mulți au jucat cel puțin la liga a doua, dar e deschis oricărui rezultat. Noi, după sezonul trecut, chiar pierzând jucătorii pe care i-am pierdut, suntem ușor favoriți. Dar rămâne un joc greu contra unui adversar care, încet-încet, își arată potențialul”.

Pentru deplasarea în județul vecin staff-ul tehnic arădean a apelat la 18 fotbaliști, operând o singură schimbare față de „garnitura” anti-Pâncota. Paul Copaci a ieșit din schemă pentru a-i lăsa locul lui Cristian Costin.

Formații probabile:

Luceafărul: Ed. Pap – Balea, Hlinca, Fl. Ilie, I. Ban – Feher – Balla, Bedea, Păcurar, Zs. Lukacs – Arnăutu.
UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Jorza, Chindriș, Andor – Curtuiuș, Petre.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Sep. 2016, 19:51 Actualizat: 19 Sep. 2016, 19:52 Liga 2
Pe aceeași temă