„Suntem într-o situație ingrată, trebuie să câștigăm la Giurgiu”

07 Nov. 2011, 21:52 Liga 2

Directorul executiv al formației CS Otopeni, Mugur Porumbacu, răsuflă ușurat după victoria din ultima etapă obținută împotriva Brăilei. El este de părere că orice alt rezultat ar fi înfundat și mai mult echipa în coadă clasamentului și speră că această victorie are menirea de a da mai multă siguranță echipei, care traversează o perioadă foarte dificilă.

„Am avut nevoie ca de aer de aceste 3 puncte, ne-au ridicat puțin din zona retrogradării. Situația noastră este extrem de ingrată, avem 6 jucători accidentați și am avut și unul suspendat. Pe lângă asta, am mai avut și patru jucători care au intrat accidentați pe teren și au făcut tot posibilul pentru a câștiga meciul. „ a declarat directorul Otopeniului.

Porumbacu apreciază devotamentul jucătorilor săi și explică motivele pentru care ei au fost nevoiți să forțeze pentru a intra în teren: „Efectivul de jucători nu ne permitea ca ei să nu între în teren, chiar dacă au jucat accidentați. Spre exemplu Râmniceanu a apărat într-un picior.”

Victoria cu CF Brăila, scor 1-0, îi dă speranțe oficialului ilfovean, care își dorește să aibă din nou tot lotul valid pentru a obține performanțele dorite la începutul sezonului: „Am avut în echipă un jucător de nici 17 ani, alți doi juniori republicani pe bancă și doi portari. Sper să nu mai trecem prin aceste dificultăți și câțiva dintre titulari să revină în teren la formă maximă. Aici mă refer la Manea, Neagoie, Ghiță și Odoroabă. Va reveni și Iuhas care a fost suspendat, deci avem speranțe că lucrurile se vor îndrepta.”

Marea problemă a Otopeniului este ineficiența jocurilor din deplasare. Formația antrenată în prezent de Romeo Bunică, a obținut doar două puncte în jocurile diputate pe teren străin, iar la acest capitol vor să lucreze oficialii ilfoveni. „Sper că vom face un joc bun la Giurgiu și vom câștiga prima dată în deplasare. Dacă se va întâmpla asta, vom avea mai multă liniște pentru finalul de campionat. Trebuia să obținem prima victorie în deplasare la Bacău, unde am condus, însă doar ghinionul a făcut ca partida să se termine la egalitate.” a încheiat Mugur Porumbacu.

CS Otopeni este clasată pe locul 13 în Liga a doua, primul peste linia retrogradării și a acumulat până în prezent 12 puncte. Formația lui Romeo Bunică va juca următorul meci în deplasare, sâmbătă, în compania formației Astra Giurgiu.

Articol scris de Gabriel MORARIU

07 Nov. 2011, 21:52 Liga 2
Pe aceeași temă