„Suntem încrezători și vizăm al treilea succes consecutiv”

27 Oct. 2011, 15:53 Liga 2

Alin Cârstocea, mijlocașul Viitorului, consideră că meciul cu CS Otopeni, de duminică, este greu, având în vedere că echipa ilfoveană era până de curând invincibilă pe teren propriu. Fotbalistul constănțenilor vrea ca formația sa să reușească cea de-a treia victorie consecutivă.

„Ne așteptă un meci foarte dificil. CS Otopeni este o echipă bună cu toate că anul acesta a avut rezultate mai slabe. Gazdele de duminică formează o echipă solidă care până de curând a avut o serie pozitivă impresionantă pe teren propriu. Noi ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și vom merge să luăm cele trei puncte. Suntem încrezători, venim după două victorii pe teren propriu și vizăm al treilea succes consecutiv. Este concurență mare la echipă, au venit mulți jucători tineri și valoroși în vară, însă de fiecare dată au intrat pe teren cei mai în formă jucători.”, a spus Alin Cârstocea.

CS Otopeni și Viitorul Constanța se întâlnesc duminică, de la ora 11:00, într-un meci ce va conta pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a.

27 Oct. 2011, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă