Șunda vrea în Liga I

07 Nov. 2008, 11:37 Liga 2
Șunda** vrea în Liga I

Tehnicianul Unirii Alba Iulia, Aurel Șunda, consideră că Mureșul are un plus de experiență față de echipa pe care o conduce. Albaiulienii nu concep să piardă duelul de duminică (ora 11:00, Sport.ro) și vor să-și consolideze prima poziție din clasament. Înfrângerea cu FCM Târgu Mureș, din Cupa României, de acum câteva săptămâni, le dă încă bătăi de cap albaiulienilor.

„Este adevărat că ne-au învins în Cupa României, dar noi nu ne-am propus să câștigăm acel trofeu, ci ne-am fixat drept obiectiv promovarea. Altfel vor sta acum datele problemei”, le-a transmis Șunda adversarilor.

Tehnicianul liderului a atras însă atenția asupra forței echipei târgmureșene, al cărei atu îl consideră a fi experiența. „Târgu Mureș are o echipă bună, alcătuită din mulți jucători cu o mare experiență în Liga I, și cu siguranță vom avea o partidă dificilă”, este de părere Aurel Șunda, care vrea să tranșeze lupta pentru promovare cât mai rapid posibil.

„Ne dorim să mai obținem trei puncte și să ne consolidăm primul loc în ierarhie și am deplină încredere că vom reuși”, a declarat tehnicianul Unirii.

Șunda a refuzat CFR Timișoara

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii echipei de pe Bega au încercat să-l înduplece să lase formația albaiuliană și să pregătească „feroviarii” bănățeni. „Am început o muncă la Alba Iulia și vreau să o duc până la sfârșit, iar la vară să putem sărbători împreună cu suporterii promovarea în elita fotbalului românesc”, a conchis Aurel Șunda.

"Suntem obligați să scoatem maximum din acest joc și să mărim la cinci puncte diferența față de Mureș."
– Sergiu Costea, mijlocaș Unirea

articol scris de Dan Udrea

07 Nov. 2008, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă