„La Brăila am riscat puțin pe final, dar trebuia”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:26 Campionat

Dupa victoria reusita duminica la Braila jucatorii echipei Sageata Navodari au primit trei zile libere, urmatorul joc oficial in campionat fiind programat, tocmai pe 20 octombrie cu Sportul Studentesc. Sageata Navodari ar fi trebuit sa joace etapele viitoare cu FCM Bacau si Callatis Mangalia, formatii insa care s-au retras.

Pentru a afla amanunte l-am contactat pe antrenorul Aurel Sunda, care se afla la Bucuresti pentru cursurile PRO si care ne-a declarat: „La Braila am riscat putin pe final, dar trebuia si in urma numeroaselor ocazii de gol. In cele din urma am reusit sa ne impunem”.

– Ati avut schimbari inspirate, doi dintre jucatorii nou-intrati reusind sa marcheze…
– Intr-adevar, aveam nevoie de un suflu nou in ofensiva, i-am introdus pe Jianu si Sicu, care au intors soarta meciului pe final. Am demonstrat ca exista solutii si pe banca de rezerve.

– Urmeaza trei saptamani pana la urmatorul meci oficial…
– Aceasta pauza nu ne prinde bine, echipa era in forma, intrasem in ritm, dar vom incerca sa compensam cu cateva meciuri de verificare cu formatii din prima liga. Trebuie sa ne mentinem in forma pentru ca va urma un program infernal, urmand sa jucam in ordine cu Sportul Studentesc, CS Otopeni, Delta Tulcea si FC Botosani, toate candidate la promovare.

– Ce mai face fundasul Florin Popa?
– Este capitanul nostru, lipsa lui din defensiva se simte, dar acum este acasa la Bucuresti sub tratament pentru hepatita A. Ii dorim recuperare cat mai rapida si sa revina pe gazon pentru ca este un fotbalist valoros de care avem nevoie.

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:26 Campionat
Pe aceeași temă