„Trebuie să ne mobilizăm pentru un succes, practic jucăm cu două echipe”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 14:33 Liga 2

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 11-a din Liga a II-a este programat duminica, de la ora 11, la Navodari, intre Sageata si FC Botosani.

In cadrul conferintei de presa de astazi, antrenorul Aurel Sunda a mentionat: „Vom intalni o formatie bine organizata in acest an, practic doua echipe, una venita de la Bacau, dar trebuie sa ne mobilizam pentru un succes. Am anticipat in vara cele cinci echipe care lupta la promovare si ocupa primele locuri si cred ca se va implica si nou-promovata Unirea Slobozia. Sportul Studentesc este cea mai buna formatie din serie, avand mecanisme de joc deja formate. Din pacate, nu vom putea conta pana la sfarsitul turului pe Florin Popa, Chetan, Bold si Liviu Rusu, toti accidentati. Dupa acest meci iar luam o pauza si saptamana viitoare, joi, 8 noiembrie, vrem sa jucam o partida de verificare la Ovidiu cu Viitorul Constanta”.

La randul sau, portarul Adrian Viciu spera sa bifeze al treilea meci consecutiv fara gol primit. „Evident doresc sa nu primesc gol, dar importante sunt cele trei puncte. Am mai avut in primele etape trei meciuri in care nu am luat gol si cu o victorie am trece pe locul al doilea. In urma cu cativa ani am fost in probe in Spania la Cadiz si Atletico Madrid, dar acum avem un obiectiv curajos asa cum a fost si la Sportul, promovarea in Liga I. Ii stiu pe majoritatea baietilor de la Sportul Studentesc, ei vor sa promoveze dar au probleme financiare.”

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă