Șumudică, prima victorie pentru Farul

08 Jul. 2009, 13:38 Liga 2

Prima partidă de verificare a Farului cu Marius Șumudică la cârmă s-a disputat miercuri dimineață. Noul tehnician al echipei de pe litoral a avut prilejul de a urmării toți jucătorii avuți la dispoziție într-un meci întins pe durata a două reprize de câte 50 de minute. Pe parcursul fiecărei părți, Farul a avut în teren o altă garnitură.
 

 

Prima repriză a fost câștigată de Farul II care a marcat în minutul 32 prin nigerianul Uche.  În mitanul secund au intrat titularii. Portughezul Chico (55) a egalat după ce a driblat și portarul advers, Pătrașcu (65) a adus pe Farul în avantaj cu un șut de la aproximativ 22 de metri iar Nanu (86) a stabilit scorul final marcând cu un șut din unghi.
Printre marinarii verificați de Șumudică s-a aflat și un jucător venit de la Bacău. Acesta a evoluat pe partea stângă a defensivei atât în prima parte cât și cea secundă, alături de titulari.
 

 

 

FC Farul
Prima repriză: Vlas – Mățel, Pahor, Rastovak, Pașcovici (Badea) – Daniel Florea, Rusmir, Larie, Soare – Gosic, Tibor Moldovan.
Repriza secundă: Curcă – Păcuraru, Șchiopu, Barbu, Badea – Pantelie, Teekloh, Pătrașcu, Cristocea – Chico, Nanu.
(Chico a părăsit terenul după aproximativ 30 de minute de joc acuzînd frisoane din cauza căldurii iar Farul încheiat partida în 10)
 

 

 

DECLARAȚIE

„Un joc util, am avut posibilitatea de a urmării jucătorii la treabă. Suntem doar la început și mai avem mult de lucru dar pot spune că am la dispoziție jucători valoroși alături cu care să formez o echipă puternică”

Marius Șumudică, antrenor Farul
 

 

Articol scris de Cristian BANCIU
 

08 Jul. 2009, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă