Șumudică a demisionat

15 Dec. 2008, 12:47 Liga 2
Șumudică a demisionat

Așa cum a anunțat în exclusivitate pe site-ul www.liga2.ro, antrenorul Marius Șumudică a plecat azi de la cârma Progresului.
Antrenorul Progresului București a insistat mereu că nu ține neapărat să plece, dar că în cazul în care jucătorii vor deveni liberi de contract, acesta va demisiona.

 

Fără să își mai primească banii de mai bine de 5 luni și ajuns la capătul răbdărilor, Șumudică a declarat astăzi că și-a depus memoriu la Federație.

 

„Nu mai suport. M-am săturat de promisiuni deșarte. Am depus memoriu la FRF azi și o să plec de la Progresul”, a declarat Șumudică.

 

 

În afara problemelor financiare, antrenorul nu are nimic de obiectat, fiind chiar mulțumit de evoluția echipei:

 

 "Îmi pare foarte rău că plec. Am obținut rezultate extraordinare în turul campionatului, dar am decis că nu mai este cazul să rămân. Toți jucătorii și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Niciodată nu am pus partea materială pe primul plan, însă nu am mai putut să rămân la Progresul. Sunt cinci luni de zile de când nu mi-am mai primit banii, este normal să mă gândesc și eu la familia mea".

 

 

Ofertele din partea Rapidului nu au apărut, dar fostul atacant susține că nu își dorește neapărat să revină în Giulești, dar că așteaptă ofertele să apară pentru a se decide.

 

"Acum am nevoie de puțină liniște să mă gândesc la ce am de făcut. Sunt un antrenor tânăr, vreau să cresc, așa că aștept oferte din momentul acesta. Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid despre posibilitatea de a  antrena în Giulești.", a mai spus antrenorul.
 

 

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

15 Dec. 2008, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă