Sucevenii vor să rupă cu FC Clinceni seria celor 13 meciuri fără victorie. Costel Ilie: „Ar fi timpul să trecem peste acest blocaj”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 12:25 Liga 2

În condițiile în care nu au evoluat în etapa a 24-a a Ligii a II-a, programată la mijlocul acestei săptămâni, întrucât le-a venit rândul să stea, sucevenii s-au concentrat în ultimele zile asupra partidei care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe Areni, în compania Academicii Clinceni. Cu moralul ridicat după remiza de duminică, cu Rapid București, în care au demonstrat că sunt capabili să lupte de la egal la egal cu liderul, rapidiștii sunt hotărâți să facă tot posibilul ca să câștige partida cu ilfovenii, ținând cont că au trecut deja 13 meciuri de când nu au mai cunoscut gustul victoriei în campionat.

„Plecând de la înrăutățirea vremii, e clar că suprafața de joc nu se va prezenta în cele mai bune condițiuni. Trebuie să ne așteptăm la un meci de luptă și sper ca noi să fim aceia care se vor adapta mai bine la condițiile de joc de la ora partidei. În afara lui Dudea, care este plecat la naționala de tineret, și a lui Sandu, nu avem alte probleme legate de suspendări și accidentări, așa că nu ne rămâne decât să jucăm cu aceeași determinare ca în partida cu Rapid București, pentru a putea spera la cucerirea celor trei puncte. Ar fi timpul să trecem peste acest blocaj și să câștigăm din nou un meci, pentru că avem mare nevoie”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

VEZI un material VIDEO cu avancronica meciului de sâmbătă de pe Areni

FC Academica Clinceni vine pe Areni din postura de echipă lipsită de griji, locul 4 pe care se află acum asigurându-le deja ilfovenilor calificarea în play-off. Cu un nou antrenor principal numit în urmă cu două etape, în persoana suceveanului Mugur Bolohan, oaspeții vin pe Areni încrezători într-un rezultat pozitiv, mai ales că la mijlocul acestei săptămâni au învins la scor Bucovina Pojorâta, pe teren propriu, scor 5-1.

„Academica Clinceni este o echipă valoroasă, care are în componență o serie de jucători cu mare experiență, precum portarul Marinescu și jucătorii de câmp Homei, L. Ganea, Olariu sau Bruno Martins. De aceea trebuie să abordăm meciul cu mare atenție și să încercăm să evităm greșelile personale”, a precizat Costel Ilie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 12:25 Liga 2
Pe aceeași temă