Sucevenii vor să producă surpriza în Giulești. „Dorim să lăsăm o impresie pozitivă, mai ales că jocul se va vedea în toată țara”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 12:34 Liga 2
Sucevenii vor să producă surpriza în Giulești.**

Fotbaliștii echipei Rapid Suceava se antrenează de zor în această săptămână pentru derby-ul de luni după-amiază, din Giulești, când se vor afla față în față primele două clasate din ierarhia Seriei I. Moralul în tabăra suceveană este la cote ridicate, în condițiile în care echipa traversează în campionat un moment foarte bun, iar pe plan financiar problemele par să se regleze ușor, ușor, după ce au început să vină banii de la Consiliul Local.

„Mergem cu gânduri mari în Giulești. Suntem deciși să ne jucăm șansa, mai ales că nu avem nimic de pierdut în cazul unei înfrângeri. Noi nu resimțim nicio presiune în comparație cu bucureștenii, care și-au propus promovarea în eșalonul întâi și vor să spele imaginea ultimului eșec, de la Pojorâta. E clar că giuleștenii vor beneficia de avantajul terenului propriu și de aportul publicului, însă noi dorim să lăsăm o impresie pozitivă, mai ales că jocul se va vedea în toată țara, fiind televizat”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Un sigur jucător indisponibil au sucevenii pentru acest joc, este vorba de fundașul central Radu Sava, care a suferit o întindere la mușchii inghinali în timpul confruntării cu Ceahlăul Piatra Neamț, din runda precedentă.

În ce-i privește pe giuleșteni, aceștia nu vor putea conta pe aportul fundașului spaniol Miquel Robuste, integralist în acest sezon, care s-a accidentat în partida de la Pojorâta. Dintre cei doi fotbaliști suceveni aflați sub comanda lui Dan Alexa doar Andrei Cerlincă este apt de joc, în condițiile în care Adrian Avrămia este în plină perioadă de recuperare după ce a fost supus recent unei operații de apendicită.

În confruntarea contând pentru etapa a X-a a Ligii secunde vor intra însă alte piese importante ale giuleștenilor, este vorba de Răzvan Trandu și Ondreij Kușnir, care au fost suspendați în runda precedentă. Șanse mari să se afle pe teren în duelul cu sucevenii au și accidentații Wilfred Moke, Luque, Patrick N”Koyi, George Tudoran și portarul Drăghia, care sunt recuperați total din punct de vedere fizic. O surpriză ar putea fi convocarea în premieră a lui Cristi Raiciu, un talentat junior care a absentat două luni de pe teren din cauza unei rupturi musculare, dar care acum se antrenează cot la cot cu restul echipei.

Meciul Rapid București – Rapid CFR Suceava se va disputa luni, pe 26 octombrie, în nocturnă, cu începere de la ora 17:00, și va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi și Dolce.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă