Sucevenii vor să încurce din nou Rapidul, motivați și de transmiterea meciului la TV. Costel Ilie: „Putem să ne autodepășim”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 12:34 Liga 2
Sucevenii vor să încurce din nou Rapidul, motivați și de transmiterea meciului la TV.** Costel Ilie:

Confruntarea cu Rapid București, programată duminică, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Areni, nu vine într-un moment tocmai fericit pentru gruparea suceveană, care se confruntă cu importante probleme de efectiv. Astfel, fundașul central Alin Dudea se află în cantonamentul reprezentativei Under 19 a României care se pregătește pentru Turneul de Elită, din Austria, iar atacantul Alexandru Boiciuc a fost convocat la echipa națională de tineret a Republicii Moldova, pentru confruntarea cu Belgia, din preliminariile Campionatului European.

Alți doi fotbaliști de bază, mijlocașul Cătălin Golofca și atacantul Eduard Sandu, sunt accidentați, în vreme ce apărătorul Claudiu Velescu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Chiar și așa, sucevenii sunt deciși să strângă rândurile și să lase o impresie frumoasă, mai ales că partida va fi transmisă în direct la TV.

„Avem unele probleme de efectiv, dar sper ca jucătorii care vor intra pe teren să aibă o atitudine pozitivă și să dea un randament foarte bun. Întâlnim liderul Seriei I, o formație solidă, matură, care a transferat jucători foarte buni. Este clar că giuleștenii nu-și pot permite pași greșiți în economia luptei pentru promovare, însă am încredere că putem să ne ridicăm la înălțimea partidei, să ne autodepășim”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Costel Ilie.

În partida tur, sucevenii au luptat eroic în Giulești și au fost pe cale să câștige. Autogolul lui Kusnir din minutul 13 le-a dat un avantaj pe tabela de marcaj până aproape de final, însă Martin a reușit în minutul 73 să egaleze. În ultimul minut al prelungirilor, Luque a ratat un penalty, iar jocul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a anunțat că starea de spirit în sânul lotului este una bună, mai ales că problemele financiare sunt pe cale de rezolvare după ce Consiliul Local a validat finanțarea în cuantum de 1.700.000 de lei pentru anul în curs. „După ce am așteptat atâtea luni, mai putem rezista câteva zile până ce vor intra lucrurile în normal. Oricum, la un asemenea meci nu mai contează banii. Ne așteptăm la un public numeros, la o atmosferă superbă în tribune creată de cele două galerii, așa că nu putem să ne gândim decât cum să facem totul mai bine, în așa fel încât să nu-i dezamăgim pe fanii noștri și pe oamenii care ne susțin”, a precizat Costel Ilie.

Oficialii grupării sucevene au anunțat că biletul de intrare la meciul cu Rapid București va costa 10 lei, la partidă anunțându-și prezența și o galerie formată din 200 de suporteri giuleșteni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă