Sucevenii văd meciul cu liderul ca decisiv pentru promovare: „E ca o ultimă șansă pentru noi. Sper ca jucătorii mei să-și dea viața pe teren”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2015, 18:25 Liga 2
Sucevenii văd meciul cu liderul ca decisiv pentru promovare:**

Rapidiștii au plecat dinspre Pitești spre Suceava imediat după partida cu Academica Pitești de miercuri și au ajuns la destinație ieri dimineață, la ora 4.00. Tot ieri, dar după-amiază, „alb-vișiniii” au efectuat o scurtă ședință de pregătire în sala Areni, urmată de o ședință de refacere, după care au intrat în cantonament pentru derby-ul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Voluntari.

Confruntarea cu liderul campionatului îi prinde pe suceveni cu lotul descompletat din cauza accidentărilor, cei șase jucători care au în continuare probleme de sănătate fiind Semeghin, Velescu, Bîgu, Plecanciuc, Spătar și Sfrijan.

„Supărarea cea mai mare este că Sfrijan s-a reaccidentat chiar în ultimele secunde ale partidei din runda precedentă, cu Academica. Parcă suntem blestemați, nu mai scăpăm de aceste probleme. Nu trece o etapă fără să nu ni se accidenteze vreun fotbalist. La toate astea se mai adaugă și starea de oboseală acumulată de jucători mei, în condițiile în care nici programarea nu pare să ne avantajeze. Astfel, după ce sâmbătă ne-am confruntat cu Bacăul, am avut parte la mijlocul săptămânii de-o deplasare lungă la Pitești, în fața unei echipe care nu mai jucase în campionat de zece zile. Acum, abia întorși din Argeș, trebuie să dăm piept cu liderul campionatului, o formație carea beneficiat de o pauză de 7 zile înaintea întâlnirii de pe Areni”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul Rapidului speră ca toate aceste amănunte să nu conteze la ora jocului, mai ales că se așteaptă ca spectatorii să vină în număr mare la stadion pentru a încuraja echipa suceveană.

„Acest meci e ca o ultimă șansă pentru noi, dacă învingem, atunci rămânem în cărțile promovării. Sper ca jucătorii mei să-și dea viața pe teren în încercarea de a obține o mare victorie. Cu toții știm că nu va fi ușor, pentru că întâlnim o echipă omogenă, deosebit de echilibrată, care posedă o forță financiară mult superioară nouă. Am apucat să-i văd pe viu pe ilfoveni în urmă cu trei săptămâni, când au avut meci la Brăila. Nu au prins o zi prea bună atunci și sper să se întâmple același lucru și acum”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Mar. 2015, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă