Sucevenii sunt în gardă înaintea meciului cu Oțelul: „Gălățenii par să-și fi revenit complet”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 16:47 Liga 2
Sucevenii sunt în gardă înaintea meciului cu Oțelul:**

Rapid CFR Suceava a ratat șansa de fi prezentă pentru al doilea an consecutiv pe tabloul optimilor de finală al Cupei României, sucevenii fiind învinși cu 0-2 de FC Brașov, miercuri după-amiază, pe stadionul Areni, în fața a 3.000 de spectatori. „Alb-vișiniii” au trebuit să se recunoască învinși în fața unei formații solide, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai formației ardelene fiind fostul atacant al Rapidului Marius Matei, coautor la ambele goluri ale Brașovului.

Sucevenii trebuie să treacă însă repede peste această înfrângere, deoarece sâmbătă privesc vizita unei alte echipe cu nume în fotbalul românesc. Oțelul Galați vine pe Areni, asta după ce deplasarea echipei a fost pusă sub semnul întrebării la începutul acestei săptămâni din lipsa banilor.

„Suntem supărați că am ratat calificarea în optimi, iar acum nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe meciurile din campionat. Sâmbătă ne așteaptă un alt joc dificil pe Areni, în compania Oțelului, și sper să ne revenim din punct de vedere psihic și fizic până la ora partidei. După startul ratat de sezon gălățenii par să-și fi revenit complet și vin la Suceava după două victorii consecutive. E păcat de accidentarea lui Enciu, dar avem la dispoziție un lot valoros, așa că vom găsi soluții de înlocuire a acestuia”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Dacă sucevenii se plângeau recent de problemele financiare, trebuie precizat că la Galați criza e și mai profundă. Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oțelului, a anunțat încă de la sfârșitul săptămânii trecute că echipa nu are banii necesari pentru a face deplasarea la meciul de sâmbătă, cu Rapid Suceava, iar suporterii gălățeni au reacționat prompt, inițiind o acțiune de strângere de fonduri. „Orice leu e bine-venit, câte 5 lei, 10 lei de fiecare tot e bine, îi așteptăm pe gălățenii care au ieșit în stradă fericiți în 2011, când Oțelul a devenit campioana României, să-și țină echipa în viață, acum, la greu”, este apelul postat pe site-ul suporterilor gălățeni. Vineri, aceștia au anunțat că au strâns banii necesari pentru această deplasare, însă viitorul rămâne încă sumbru.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă