Sucevenii și-au stabilit un amical cu FC Vaslui!

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 13:54 Liga 2
Sucevenii** și-au stabilit un amical cu FC Vaslui!

După meciul cu Rapid București, programat pe Areni săptămâna viitoare, miercuri, pe 6 noiembrie, formația suceveană va fi nevoită să stea în următoarele două runde, contând pentru ultima etapă a turului și prima a returului.

Astfel, „ceferiștii” vor disputa viitorul meci oficial abia pe data de 23 noiembrie, pe teren propriu, în compania echipei Unirea Slobozia. Pentru a umple perioada de două săptămâni și jumătate de pauză, președintele executiv Dumitru Moldovan a perfectat un meci amical în care fotbaliștii pregătiți de Marin Barbu și Bogdan Tudoreanu se vor confrunta cu gruparea de prima ligă FC Vaslui. Partida va avea loc pe data de 16 noiembrie, în fieful echipei patronate de Adrian Porumboiu.

Meciul de la Constanța va fi televizat

În altă ordine de idei, conducerea clubului Rapid Suceava a cedat în cele din urmă insistențelor venite din partea Televiziunii Române, care și-a manifestat interesul să difuzeze acest meci, astfel că partida de sâmbătă, din deplasare, cu Farul Constanța, contând pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a, se va disputa începând cu ora 15.00.

„Este un meci în care noi ne punem mari speranțe, așa că este mai bine că va fi transmis în direct pe TVR3, putând fi astfel vizionat de o țară întreagă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Sucevenii sunt încrezători în obținerea unui rezultat pozitiv pe Litoral, mai ales că au demonstrat că se descurcă mai bine la meciurile disputate în deplasare. „Farul are echipă mult mai bună ca anul trecut, chiar dacă nu stau nici ei tocmai pe roze din punct de vedere financiar. Au transferat în vară șase fotbaliști buni de la Delta Tulcea, jucător de bază în apărare fiind suceveanul Constantin Bumbac”, a precizat Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă