Sucevenii se apără și spun că meciul de la Berceni nu a fost blat: „Am trimis o notă poliției”. Ce zice Moldovan despre vizita ofițerului de integritate al FRF

Marius ANGHEL 18 Oct. 2014, 16:50 Liga 2
Sucevenii se apără și spun că meciul de la Berceni nu a fost blat:

Rezultatul meciului dintre ACS Berceni și Rapid CFR, 3-2 după ce în minutul 71 scorul era 0-2, din urmă cu două etape ale Ligii 2, încă răsună la Suceava. Comentariile dure ale presei locale din Suceava față de joc și evoluția scorului l-au făcut pe președintele echipei învinuite, Dumitru Moldovan, să se apere și să spună că jucătorii antrenați de Bogdan Tudorache nu pot fi acuzați de blat.

„Pentru a ne apăra imaginea, am decis să trimitem o notă poliției prin care cerem să solicite tuturor caselor de pariuri din România să anunțe oficial dacă au sesizat lucruri necurate la partida Rapid Suceava – ACS Berceni”, a precizat, pentru monitorulsv.ro, președintele executiv Dumitru Moldovan.

Moldovan: „Cei de la departamentul de integritate trebuie să mai facă și muncă de teren, nu pot sta numai la birou”

Mai mult, după ce ProSport a scris la mijlocul acestei săptămâni că Rapid CFR Suceava este prima echipă din România care este anchetată oficial pentru blaturi, în acest caz Departamentul de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal interogând toți jucătorii de la gruparea moldoveană care au evoluat în meciul cu Unirea Târlungeni, scor 4-2, din ultima etapă a sezonului trecut, oficialii Rapidului sunt însă liniștiți și spun că nu există semne de îngrijorare.

„Cei de la departamentul de integritate trebuie să mai facă și muncă de teren, nu pot sta numai la birou. Nu neg că nu merge totul la perfecție în fotbalul românesc și este bine că umblă prin țară. Nu este vorba însă de o anchetă, a fost o simplă discuție, în care jucătorii noștri au trebuit să răspundă la niște întrebări. Este o procedură uzuală a celor de la departamentul de integritate, când li se pare ceva suspect. Face parte din munca lor. Cred că nu există echipă din România care să nu fi intrat în contact cu membrii acestui departament”, a declarat Moldovan pentru aceeași sursă.

Căpitanul Rapidului, Dorin Semeghin, explică și el cum a decurs întâlnirea cu ofițerul de integritate al FRF. „M-a întrebat dacă am simțit ceva necurat. Ce să știu, i-am bătut cu 4-2 și am dat trei centrări de gol. Atât a fost. Nu știu ce i s-a părut suspect. Am înțeles că a mai fost în vizită și pe alte echipe. Dar nu vreau să mai vorbesc pe marginea acestui subiect, sâmbătă avem meci greu cu Academica Pitești și vrem să câștigăm”, a încheiat Semeghin.

Ofițerul de integritate al FRF a comentat sumar spusele celor de la Rapid CFR Suceava. Confirm faptul că am avut o serie de întâlniri cu jucătorii de la Suceava, însă nu pot oferi mai multe amănunte, a spus Costin Negraru pentru ProSport.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2014, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă