Sucevenii, plini de oferte! La 35 de ani, Semeghin e dorit de o echipă ce se bate pentru play-off

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 15:31 Liga 2
Sucevenii, plini de oferte!** La 35 de ani, Semeghin e dorit de o echipă ce se bate pentru play-off

Rapid Suceava încheiat sezonul de toamnă pe penultima poziție în ierarhia Seriei I, concluzia fiind că alb-vișiniii au nevoie să-și întărească lotul în pauza de iarnă pentru a putea spera la salvarea de la retrogradare la finalul acestei ediții de campionat. Până acolo însă, conducătorii clubului trebuie să-și ia măsuri astfel încât să-i poată ține la echipă pe fotbaliștii importanți, care se pare că nu duc lipsă de oferte în prezent.

Nu se poate vorbi de certitudini în acest moment, în condițiile în care ne aflăm abia la începutul vacanței de iarnă, iar startul pregătirilor pentru retur este încă departe. Ce se știe sigur e că fraților Florin și Ionuț Plămadă le-a expirat împrumutul la Rapid și au revenit la FC Botoșani, în curtea grupării de care aparțin, astfel că șansele ca aceștia să continue pe Areni sunt destul de mici.

Conform zvonurilor din ultima vreme, de situația mijlocașului Ciprian Sumanariu s-ar fi interesat FC Vaslui, pentru acesta mai existând și o variantă din Republica Moldova. Despre atacantul Mircea Negru se spune că ar fi dorit în Seria a II-a a Ligii a II-a de către Metalul Reșița, formație care este pregătită de mai vechea noastră cunoștință Marian Pană.

Chiar dacă va împlini în curând 35 de ani, Dorin Semeghin rămâne o variantă viabilă pentru SC Bacău, antrenorul Viorel Tănase, cel care a fost coechipier cu „Seme” la Oțelul Galați, urmând să aibă ultimul cuvânt de spus. Tot pe gustul băcăuanilor se aude că ar fi mijlocașul Cornel Căinari, pentru acesta mai existând și varianta FCM Dorohoi, formație care luptă cu toate forțele pentru promovarea în eșalonul secund.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă