Sucevenii merg la Bacău cu gândul să prelungească seria pozitivă: „Nu vom avea parte de un meci ușor”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:31 Liga 2
Sucevenii merg la Bacău cu gândul să prelungească seria pozitivă:**

Antrenorul principal al echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu, a venit însoțit de jucătorii Mircea Negru și Cătălin Strugariu la conferința de presă organizată înaintea confruntării de sâmbătă, din deplasare, cu SC Bacău, contând pentru etapa a IV-a a Ligii secunde.

„Venim după o perioadă foarte bună, cu trei victorii consecutive, două în campionat și una în Cupa României. Cu toții dorim să continuăm seria pozitivă, însă suntem conștienți că nu vom avea parte de un meci ușor. Băcăuanii alcătuiesc o echipă omogenă, au jucători cu experiență, masivi, care sunt foarte buni la fazele fixe. Eu însă am încredere că băieții mei se vor mobiliza la maxim și vom obține un nou rezultat pozitiv, care să-i satisfacă pe fanii noștri”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Atacantul Mircea Negru se așteaptă la un meci deschis, spectaculos, așa cum au fost mai de fiecare dată confruntările dintre Rapid și SC Bacău. „Suntem două echipe care ne știm foarte bine, pentru că ne întâlnim an de an nu numai în campionat, ci și în meciuri amicale. Câteodată am câștigat noi, alteori ne-au bătut ei, dar de data aceasta sper ca noi să fim echipa mai bună și să ne impunem”, a precizat atacantul Mircea Negru.

Fără doar și poate, mijlocașul Cătălin Strugariu îi cunoaște cel mai bine pe băcăuani, el revenind în această vară la Suceava după ce în ultimele trei sezoane a făcut parte din lotul formației pregătite de Cristi Popovici. „Bacăul este una dintre cele mai bune echipe din Seria I. Ei excelează prin forța grupului și au un prim unsprezece deosebit de competitiv. Suntem două echipe de aproximativ aceeași valoare, așa că, teoretic, este un meci în care totul este posibil. Va câștiga formația mai motivată și cu dorința mai mare de victorie, iar noi suntem pregătiți să dăm totul pe teren”, a relatat Cătălin Strugariu.

„Există o serie de nemulțumiri în sânul lotului”

Sucevenii merg la Bacău hotărâți să facă un meci mare în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă. „Există o serie de nemulțumiri în sânul lotului, în condițiile în care nu s-a mai luat o primă de victorie din luna noiembrie a anului trecut. Într-un fel, e normală supărarea jucătorilor, pentru că ei muncesc, se dăruiesc, câștigă meciuri și așteaptă să fie răsplătiți. Așteptăm ca lucrurile să se regleze cât mai repede, mai ales că echipa a demonstrat în acest start de sezon că este pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Situația ar putea intra rapid în normal dacă Consiliul Local ar vira zilele următoare în contul clubului o parte suma de 700.000 de lei pe care echipa de fotbal o mai are de primit de la municipalitate pe anul în curs.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:31 Liga 2
Pe aceeași temă