Sucevenii au o singură condiție pentru a obține un rezultat pozitiv la Pitești. Rapidiștii cred că Academica e peste FC Voluntari

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:52 Liga 2
Sucevenii au o singură condiție pentru a obține un rezultat pozitiv la Pitești.** Rapidiștii cred că Academica e peste FC Voluntari

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a venit însoțit de jucătorii Cătălin Pascal și Adrian Gheorghiciuc la conferința de presă săptămânală organizată de clubul Rapid. În debutul discuției, tehnicianul sucevean a vorbit despre meciul test cu FC Botoșani, disputat pe stadionul Areni la mijlocul acestei săptămâni, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei vizitatoare.

„Formația pregătită de Leo Grozavu are un stil de joc asemănător cu al grupării Academica Pitești, adversara noastră de sâmbătă din campionat. Noi am stat foarte bine în teren, botoșănenii întâmpinând mari dificultăți în a se apropia de poarta noastră. Ei au avut posesia balonului, iar noi marile ocazii de gol ale partidei. S-au ratat patru oportunități clare, din poziției de unu la unu cu portarul advers. Sigur că nu este îmbucurător acest lucru, dar pe de altă parte este bine că reușim totuși să ajungem cu atâta ușurință în situații de a marca”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Antrenorul Rapidului a mărturisit că evoluțiile bune ale echipei din ultimele două partide, cu CF Brăila și FC Botoșani, îi dau încredere în perspectiva confruntării de sâmbătă, de la Pitești, din etapa a III-a a play-off-ului. „Aceste meciuri au arătat un joc în creștere pentru echipe echipa noastră. Argeșenii alcătuiesc o echipă solidă, experimentată, însă vă asigur că de această dată noi vom da o replică mai solidă decât în campionat. În urmă cu o lună ne-am prezentat la Pitești fără șase titulari, însă de această dată, cu două-trei excepții, avem tot lotul valid. Sper să ne reglăm între timp și jocul la finalizare, pentru că în ultimele partide am ratat mult prea mult”, a precizat Tudoreanu.

VEZI un material VIDEO de la conferința de presă

„Suntem capabili să obținem un rezultat pozitiv cu o singură condiție, să înscriem măcar un gol”

Fotbaliștii suceveni sunt și ei optimiști în perspectiva partidei de la Pitești, cu atât mai mult cu cât, spre deosebire de adversarii lor, nu au nimic de pierdut. „Din punctul meu de vedere Academica e cea mai bună echipă din Seria I, peste liderul FC Voluntari. În condițiile în care și situația financiară de la Pitești este una stabilă, ambițiile lor de promovare sunt perfect justificate. În ce mă privește, cred că suntem capabili să obținem un rezultat pozitiv sâmbătă, cu o singură condiție, să înscriem măcar un gol”, a afirmat mijlocașul Adrian Gheorghiciuc.

Pe aceeași linie s-au aflat și declarațiile portarului Cătălin Pascal. „Va fi un joc greu și prin prisma faptului că ne așteaptă o deplasare foarte lungă până la Pitești și sper să fim proaspeți din punct de vedere fizic la ora meciului. Nu e nici un secret că Academica e o echipă foarte bună, însă noi ne dorim să ne întoarcem acasă măcar cu un punct”, a mărturisit goalkeeper-ul Rapidului.

Sucevenii nu vor putea conta la această partidă pe aportul lui Dorin Semeghin și Claudiu Velescu, care au suferit accidentări grave și mai au de stat departe de gazon. În schimb, Dragoș Sfrijan și Răzvan Bîgu sunt recuperați aproape complet și vor face deplasarea la Pitești.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă