FC Voluntari a achiziționat încă un jucător de la Academica. Ilfovenii s-au reunit cu un lot format din 28 de fotbaliști

FC Voluntari a achiziționat încă un jucător de la Academica.** Ilfovenii s-au reunit cu un lot format din 28 de fotbaliști

Nou-promovata FC Voluntari și-a început de astăzi pregătirea pentru următorul sezon de campionat. Ilfovenii vor evolua în premieră în Liga 1, iar pentru a face față competiției continuă să fie activi pe piața transferurilor. „Principalul” Mircea Rădulescu a avut la primul antrenament desfășurat la baza sportivă „Anghel Iordănescu” din Pipera un nou jucător pe lângă cei trei achiziționați zilele trecute. Până pe data de 22 iunie, când echipa va pleca într-un cantonament de 13 zile în străinătate, va fi stabilită configurația finală a lotului.

FC Voluntari a anunțat că l-a achiziționat și pe Constantin Ispir (26 ani, foto), fost mijlocaș la Academica Argeș Pitești, acolo de unde l-a mai luat și pe Hamed Kone. Noul jucător transferat a semnat un contract valabil pe doi ani și va evolua din nou în Liga 1, acolo unde a mai făcut-o pentru Victoria Brănești, CS Mioveni și Concordia Chiajna.

La reunire au fost prezenți și ceilalți trei noi jucători: portarul Răzvan Petrariu (ex SC Bacău), fundașul Sasa Novakovic (ex FC Brașov) și Hamed Kone (ex Academica Argeș).

Todoran nu va mai fi „secund”

Ca noutate putem anunța și scoaterea din stafful tehnic a lui Dinu Todoran. Mijlocașul nu va mai fi antrenor secund, însă își va prelungi contractul de jucător și vrea ca pentru acest sezon să se concentreze doar asupra carierei de fotbalist.

Noul staff tehnic este format din Mircea Rădulescu – antrenor principal, Ilie Poenaru și Sorin Popescu – antrenori secunzi, Cristi Preda – antrenor cu portarii.

Altfel, conducerea FC Voluntari a semnat prelungirea contractului cu Puma în privința echipamentului pe care echipa îl va folosi în Liga 1.

Lotul prezent la reunire:

• portari: Dragoș Balauru, Paul Botaș, Vlad Hânțescu, Răzvan Petrariu, Bogdan Vieru;
• fundași: Florin Maxim, Cosmin Achim, Andrei Poverlovici, Costel Roșu, Eugen Crăciun, Sergiu Moga, Mircea Leasă, Sasa Novakovic;
• mijlocași: Tiberiu Bălan, Dinu Todoran, Alin Cârstocea, Daniel Novac, George Călințaru, Bogdan Barbu, Codruț Lircă, Elvis Stan, Gabriel Deac, Hamed Kone, Constantin Ispir;
• atacanți: Adrian Bălan, Mihai Voduț, Marius Ene, Marius Matei.

• au absentat: Bogdan Mitache (convocat la naționala de tineret), Sorin Rădoi (învoit șapte zile), Bogdan Vasile (prezent la examene școlare) și Alin Zaharia (în recuperare).

Pe aceeași temă