Suceava a bătut Rapidul!

27 May. 2009, 11:30 Liga 2
Suceava a bătut Rapidul!**

Cetatea a dispus cu scorul de 3-1 de Rapid Suceava, într-un meci amical disputat ieri pe stadionul Areni.

 

Partida s-a constituit ca o ultimă verificare pentru cele două formații sucevene înaintea ultimelor două meciuri oficiale din acest sezon. După o primă repriză albă, fotbaliștii pregătiți de Ioan Radu au deschis scorul prin Negru în minutul 54, care a transformat o lovitură de pedeapsă obținută tot de el. Minutul 59 a adus golul al doilea pentru galben-albaștri. Juniorul Azaharioaei a centrat foarte bine pentru mezinul lotului, Moldovan (foto), care a punctat cu latul, din 6 metri.

 

Rapidiștii au redus din handicap câteva zeci de secunde mai târziu prin Turineac, care a fructificat o pasă inteligentă primită de la Apetri. Scorul final a fost stabilit în minutul 85 de un alt junior al Cetății, Golofca, cu un lob de efect peste goal-keeperul advers.

 

Cetatea a evoluat în formula Rohețki – Feraru, Bernard, Sevaciuc – Șuleru, Romaniuc, Onciu, Ailenii, Duman – Homneac, Dumitru. Pe parcusul întâlnirii au mai intrat Prutean, Luca, Halip, Martin, Breniuc, Azaharioaei, Golofca, Moldovan, Stănescu, Tomescu, Negru, Guriță.

 

Rapid a început meciul în alcătuirea Pascal – Bosancu, Murariu, Răzlog, Oniu – Pantea, Brânză, Bejinariu, Zaremba – Apetri, Burlacu. Au mai intrat Sburlea, Bujoreanu, Sava, Ciobanu, Spătar, Turineac, Jalbă, Andrieș, Grămadă și Boca.
 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

27 May. 2009, 11:30 Liga 2
Pe aceeași temă