Strătilă nu le dă nicio șansă brăilenilor cu UTA. „La Arad nu a câștigat nimeni de un an de zile. Sigur vom câștiga”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 12:29 Liga 2

Cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne” a început bine sezonul. Pe lângă destule faze bune pe banda sa dreaptă, Sorin Strătilă a avut și realizări concrete. A obținut un penalty în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea și a reușit asistul de la golul lui Man, de la Suceava.

Pentru meciul de sâmbătă, cu Dacia Unirea Brăila, SS-ul promite un rezultat bun și are și argumente. „Au terminat pe locul trei anul trecut și s-au bătut până în ultimul moment pentru un loc la baraj, dar acum vin la noi. Iar aici e simplu. Ați văzut ce scrie la intrarea de la stadion, «Bine ați venit, dar aici este UTA». Asta trebuie să știe și brăilenii încă de la început. Să nu uităm că la Arad nu a câștigat nimeni de un an de zile, de la meciul cu Mediaș, din campionatul trecut. Iar cu publicul în spate, neavând nicio presiune, sigur vom câștiga”, a precizat mijlocașul de 29 de ani.

Acesta mai are doi ani de contract cu UTA, iar ultimul dintre ei (dacă nu va exista o prelungire) ar vrea să-l petreacă în Liga 1. De Voluntari a uitat demult, gândul său fiind doar la gruparea arădeană de când a plecat în cantonamentul din Austria. „Numele de UTA obligă, ne obligă să promovăm. Dacă anul trecut nu am reușit, anul ăsta trebuie să câștigăm seria, dar mă mulțumesc și cu locul 2″, a adăugat Strătilă, care știe foarte bine că de data aceasta primele două locuri din eșalonul secund promovează direct la finalul stagiunii.

UTA Bătrâna Doamnă joacă sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu în etapa a 3-a a Ligii 2, cu Dacia Unirea. Brăilenii sunt liderii campionatului cu maxim de puncte, în timp ce arădenii au 4 puncte și sunt pe locul 4.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă