Strătilă atrage atenția asupra adversarului UTA-ei. „Sepsi e o echipă bună, cu un buget foarte mare, cum au doar primele cluburi din prima ligă”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2016, 11:59 Liga 2
Strătilă atrage atenția asupra adversarului UTA-ei.**

UTA Bătrâna Doamnă joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul echipei care dă golgheterul campionatului. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu Attila Hadnagy vârf de lance, e invincibilă în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu, în două dintre ele câștigând la scor de neprezentare. Arădenii nu vor avea astfel parte de un adversar facil în obiectivul ei de a reveni pe podiumul Ligii 2.

La conferința de presă de dinaintea jocului, Sorin Strătilă, autorul golului care a adus trei puncte în contul UTA-ei în ultima etapă, a anunțat un duel echilibrat cu Sepsi. „Întâlnim o echipă bună, cu un buget foarte mare, cum au doar primele cluburi din prima ligă. Acasă au un entuziasm mare, având în spate un public de 2000-2500 de oameni, acum poate vor fi și mai mulți. Îi vedeam pe cei de la Sepsi în primele patru, dar încă nu își găsesc cadența. Ar trebui să profităm și noi de acest lucru, spune, citat de site-ul oficial al echipei arădene, mijlocașul.

Strătilă cunoaște o parte dintre adversarii de sâmbătă. „Cu Damian și Burlacu am fost coleg la Brașov la juniori, plus că mai sunt și niște băieți care au jucat la Tărlungeni anul trecut. Văd că a cam dispărut Minciună din echipă, nu știu ce se întâmplă cu el, poate reapare chiar cu noi…”, a mai comentat Stătilă.

Înaintea etapei a 10-a, UTA se află pe locul 4, cu 20 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 8, cu 15 puncte.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 30 Sep. 2016, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă