„Stegarii” tremură cu gândul la faliment, șefii dau asigurări! Ce li s-a transmis jucătorilor înainte de verdictul Tribunalului

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 13:14 Liga 2

„Stegarii” vor afla săptămâna viitoare dacă instanța va repune în termen posibilitatea de a se realiza un nou plan de reorganizare sau dacă gruparea brașoveană va intra în faliment. Tribunalul Brașov a rămas în pronunțare, iar toată suflarea „stegară” așteaptă cu sufletul la gură o decizie favorabilă. Ieri, înainte de antrenament, administratorul judiciar al clubului, Marian Brescan, a ținut să discute cu jucătorii, iar mesajul celui care conduce clubul a fost unul cât se poate de clar: „Stați liniștiți, nu vom avea probleme cu falimentul. De asemenea nu vor fi probleme cu banii, salariile le veți primi la timp”.

„Decizie benefică Brașovului”

Și antrenorul Cornel Țălnar speră într-o decizie favorabilă a Tribunalului. „Sper că cei care dau acest verdict se vor gândi la orașul Brașov că are nevoie de o echipă de fotbal. Dacă și această echipă dispare, atunci mergem la biserică și ne facem călugări, ne apucăm de altceva. Sunt și ei oameni, care văd că lucrurile s-au schimbat în bine din toate punctele de vedere și atunci cred că pot da o decizie benefică Brașovului”, a spus Țălnar, la finalul jocului câștigat miercuri cu CS Balotești.

„Să tratăm serios meciul cu Berceni”

În cadrul etapei a 9-a, FC Brașov va juca duminică, de la ora 11:00, în deplasare, la Buftea, cu ACS Berceni. Poate fi cea mai facilă deplasare a „stegarilor” din acest campionat, ținând cont că Berceniul este codașa seriei, alături de Șoimii Pâncota, acestea fiind singurele echipe care nu au acumulat niciun punct în primele opt etape. Cum FC Brașov nu a mai câștigat în deplasare din prima etapă, acel 3-2 la Sfântu Gheorghe, a sosit timpul ca „stegarii” să mai câștige și pe teren advers.

„Nu trebuie să-i subestimăm pe cei de la Berceni. Este important să tratăm jocul foarte serios și să facem totul pentru a câștiga cele trei puncte, pentru că apoi urmează patru meciuri de care pe care cu adversari mai puternici. Meciul cu Berceniul are importanța lui, cum au toate jocurile din acest campionat. Repet, ca și înainte de jocurile precedente, este foarte importantă concentrarea în confruntările care, prin prisma clasamentului, pot părea dezechilibrate. Clar, ne dorim să rămânem neînvinși, iar obținerea celor trei puncte ne-ar asigura liniștea pentru pregătirea meciului cu Chindia. Avem speranțe că vineri dimineața Robert Băjan va fi legitimat și astfel vom putea conta pe el”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Cornel Țălnar. Pentru meciul cu ACS Berceni, Țălnar nu va putea conta pe Vagner și Răsdan, ambii nerefăcuți.

Se joacă la Buftea

Meciul ACS Berceni – FC Brașov se joacă duminică, la solicitarea celor de la ACS Berceni, care își dispută meciurile de pe teren propriu la baza sportivă a FRF de la Buftea. Cum sâmbătă, pe terenul central este programat un joc din Cupa Regiunilor UEFA, cei de la ACS Berceni au solicitat ca jocul să se dispute duminică, iar brașovenii au fost de acord.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă