„Stegarii” nu se lasă afumați! FC Brașov – CS Afumați încheie astăzi turului campionatului Ligii 2

Marius ANGHEL 28 Nov. 2016, 12:27 Liga 2

FC Brașov – CS Afumați este meciul care va încheia etapa a 19-a, ultima a turului. Liderul seriei, Juventus București a câștigat chinuit, 2-1 cu „lanterna roșie” Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare a câștigat la Brăila și a urcat pe locul doi, iar Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut la Mioveni. Căzuți pe locul 4 în clasament, „stegarii” pot reveni pe poziția secundă dacă vor câștiga meciul din acestă seară, de la ora 18:00, cu CS Afumați. Atmosfera în cadrul lotului „stegarilor” este bună, mai ales după victoria cu Luceafărul, însă se pare că sunt ceva frământări la nivelul conducerii, astfel că pot apărea câteva schimbări decise de administratorul judiciar.

„CS Afumați a pus probleme echipelor de top”

Revenind la meciul cu CS Afumați, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, se așteaptă la un meci dificil și le cere jucătorilor săi să nu subestimeze adversarul. „A fost un meci reușit cu Luceafărul Oradea, unde cel puțin 60 de minute echipa a jucat bine, iar jucătorii s-au autodepășit. Mă bucur de revenirea de formă a lui Goge, dar și Răsdan și Istrati au fost la un nivel bun. La Sânmartin am avut parte și de un teren excelent, pot spune că am jucat pe cel mai bun gazon din țară. Urmează un meci foarte greu cu CS Afumați, o echipă care a pus probleme echipelor de top, o echipă formată din mulți mingicari, care știu foarte bine jocul și pot crea probleme dacă vor fi lăsați să joace. Imediat după jocul cu Luceafărul le-am spus băieților să aibă mare grijă la meciul cu Afumați, să trateze cu toată seriozitatea acest meci și să intre deciși în teren pentru a dat totul pentru victorie. În aceste condiții, meciul de luni este cel mai important, apoi ne vom putea concentra asupra pregătirii jocurilor cu Sepsi și Juventus București. Lupta pentru promovare este interesantă, au apărut și nume noi «pe turnantă». Mai sunt multe etape de disputat, multe puncte puse în joc, astfel că promovarea se joacă. Noi am câștigat cu echipele din prima parte a clasamentului, dar am pierdut puncte importante în fața unor formații care sunt trecătoare prin campionat. Poate jucătorii au fost cu nasul pe sus în anumite jocuri, iar acest lucru ne-a costat. Până în acest moment avem o linie de clasament bună și trebuie să îi felicit pe jucători”, a declarat Cornel Țălnar.

Goge: „Vom câștiga”

Mijlocașul Petre Goge, cel mai bun jucător al meciului cu Luceafărul Oradea, este convins că FC Brașov se va impune fără probleme în meciul cu CS Afumați. „Evoluția bună din meciul cu Luceafărul, în care am marcat un gol și am reușit o pasă de gol, îmi dau multă încredere. Este adevărat că am avut probleme în partidele cu formațiile mai mici, ne-am concentrat mult mai bine în disputele cu grupările din fruntea clasamentului. Știm că vom avea parte de meciuri dificile în acest final de an, dar cred că vom câștiga fără probleme jocul cu CS Afumați, mai ales că pe teren propriu nu am cedat nici un punct. Nu vom ceda și ne vom lupta până la capăt pentru primul loc”, a spus Goge.

S-au antrenat la Tărlungeni

Pentru a proteja suprafața de joc de la stadionul Tineretului, „stegarii” s-au pregătit în ultimele zile la Tărlungeni. Deși se spera că Sabrin Sburlea va fi recuperat după accidentarea supeferită înaintea jocului cu Luceafărul Oradea, atacantul nu este 100 la sută refăcut, astfel că va rata și jocul cu CS Afumați. Meciul FC Brașov – CS Afumați se va disputa astăzi, de la ora 18:00.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 28 Nov. 2016, 12:27 Liga 2
Pe aceeași temă