„Stegarii”, motivați la maxim pentru meciul cu Juventus. Jucătorii au primit în avans salariul pe luna august

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 17:16 Liga 2

Vești bune la FC Brașov înaintea meciului de duminică cu Juventus București. La finalul partidei de sâmbăta trecută câștigate la Sfântu Gheorghe, antrenorul Cornel Țălnar i-a transmis lui Vasile Dochița să „sară la cap cu prima!”. Șefii lui FC Brașov s-au conformat și au sărit la cap! Chiar cu detentă!

Vineri, după antrenamentul de dimineață, jucătorii, dar și cei din staff-ul tehnic au avut parte de o supriză uriașă. Șefii clubului au plătit banii promiși pentru victoria cu Sepsi, dar și salariul pe luna august! „E incredibil, chiar nu ne așteptam să primim salariul pe luna august”, au comentat jucătorii lui Cornel Țălnar, extrem de mulțumiți de decizia șefilor clubului.

Contractele lui Iulian Popa și Sburlea au fost înregistrate la FRF

În altă ordine de idei, mijlocașul Iulian Popa și atacantul Sabrin Sburlea vor putea juca pentru FC Brașov începând cu meciul cu Juventus București. Cei doi jucători au semnat în acestă săptămână cu FC Brașov, iar vineri contractele lor au fost înregistrate la Departamentul Competiții al FRF.

Meciul din etapa a doua a ligii secunde, FC Brașov – Juventus București, va avea loc duminică, de la ora 11:00, pe Stadionul Tineretului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă