„Stegarii”, băgați în ședință de șefi după înfrângerea de la Brăila. „Mi-au spus să nu luăm măsuri pentru că se vor reabilita”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 12:26 Liga 2

Înfrângerea de la Brăila a dinamitat serios atmosfera la FC Brașov. După ce imediat după meciul din orașul de la Dunăre, jucătorii au avut parte de o ședință în care antrenorul Cornel Țălnar și-a vărsat nervii după prestația dezamăgitoare a echipei, ieri, după antrenamentul de dimineață, jucătorii și antrenorii au fost convocați, după masa de prânz, la o ședință în cantonament de către șefii clubului în frunte cu managerul Paul Enache, Solomon și Romică Pașcu. Cum era de așteptat, reproșurile au curs pe bandă rulantă, după care și jucătorii și antrenorii și-au spus punctul de vedere.

„Cum e posibil să jucați bine cu Foresta și apoi să fiți „lați” cu Brăila? Nu se poate așa ceva! Doar două meciuri câștigate în deplasare cu Sepsi și Berceniul…. Nu putem lăsa lucrurile așa. Vom lua măsuri! Noi facem eforturi mari pentru a asigura toate condițiile la echipă. Hai să ne adunăm, să strângem rândurile și să câștigăm următoarele meciuri”, au spus șefii clubului. „Era normal să ținem o ședință cu jucătorii, dar și cu antrenorii, după eșecul de la Brăila. Mi-au spus că a fost un accident și să nu luăm măsuri pentru că se vor reabilita în meciurile viitoare”, a spus Paul Enache.

Romică Pașcu: „FC Brașov are cel mai bun lot”

Celebrul Romeo Pașcu a mai detensionat atmosfera, după un discurs scurt în fața echipei. „Băieți, eu am în spate peste patru decenii de experiență ca și conducător de club. FC Brașov are cel mai bun lot și sunt convins că vom promova”, a spus cel poreclit „Romel”. Acesta este convins că Chindia Târgoviște nu va avea forța să lupte promovare. „Din iarnă nu o mai luăm în calcul pe Chindia, Cherchez va pleca în Franța”.

Altfel, FC Brașov a aflat luni că următorul meci din campionat îl va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Metalul Reșița.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă