Ștefan și-a înregistrat la OSIM marca „Pinalty”

12 May. 2009, 11:39 Liga 2
Ștefan și-a înregistrat la OSIM** marca „Pinalty

Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlaului a inregistrat oficial la OSIM marca "Pinalty". Multi dintre cei care au trecut prin biroul primarului de Piatra Neamt au vazut la edilul-sef in birou certificatul de inregistrare.

 

Oficialul pietrean spune ca Ceahlaul nu mai poate rata promovarea in prima liga. Gheorghe Stefan a declarat ca nu se va implica in campania de transferari a echipei de sub Pietricica, ci doar va incerca sa-l ajute cu sfaturi pe managerul general Florin Marin. Primul post vizat este cel de portar, in vizorul nemtenilor aflandu-se Catalin Haisan de la FCM Bacau, cel care le-a lasat o buna impresie atat lui Gheorghe Stefan cat si presedintelui CA al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, in meciul cu FCM Bacau, pierdut de pietreni cu 0-1.

 

"Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca in tur am jucat mai bine decat in retur. Vom face trei-patru transferuri pentru a intari echipa in vederea participarii in Liga I, insa domnul Florin Marin va avea ultimul cuvant. Eu imi voi spune parerea doar ca microbist", a declarat Gheorghe Stefan la emisiunea "Time-Out", a postului local de televiziune TVM Piatra Neamt.

 

Surse din cadrul clubului Ceahlaul, care au tinut sa-si pastreze anonimatul au dezvaluit ca si Guye Mansour se afla pe lista de achizitii a Ceahlaului, postul de atacant fiind unul care trebuie inatrit, pe langa cel de portar. Altfel, mijlocasul Eugeniu Cebotaru, va renunta la burlacie si se va insura pe data de 14 iunie.

articol scris de Cristian SOROCEANU
 

12 May. 2009, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă