Paradoxul de la CS Tunari. Mai bună cu echipele superioare decât contra formațiilor de același nivel. Ștefan Odoroabă, remarcă interesantă la final de an

Andrei PASCU 20 Nov. 2023, 19:06 Liga 2
Paradoxul de la CS Tunari. Mai bună cu echipele superioare decât contra formațiilor de același nivel. Ștefan Odoroabă, remarcă interesantă la final de an

CS Tunari putea obține a treia victorie în Liga 2 în acest sezon, în partida din etapa a 13-a, înainte de întreruperea campionatului pentru meciurile naționalelor, cu Concordia Chiajna. S-a terminat la egalitate confruntarea disputată pe terenul nou-promovatei, 1-1, dar CS Tunari are șase rezultate pozitive în ultimele șapte etape.

Formația antrenată de Ștefan Odoroabă începe, astfel, să arate tot mai bine și are speranțe că se poate menține în Liga 2 la finalul acestei stagiuni, prima după promovarea din Liga 3.

Ștefan Odoroabă speră să salveze CS Tunari de la retrogradare

Anterior întâlnirii cu Concordia Chiajna, formația din Tunari a înregistrat, în următoarea ordine, rezultatele: 1-0 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac, 1-1 cu Corvinul Hunedoara, 1-1 cu CSM Reșița, 0-0 cu Viitorul Pandurii și 0-4 cu CS Mioveni.

Ștefan Odoroabă a programat o partidă amicală cu Rapid (foto articol) în această pauză competițională, care s-a terminat 4-2 pentru formația din SuperLiga României. Antrenorul vrea să vadă aceeași determinare și la partidele din Liga 2, recunoscând că Tunari nu se descurcă extraordinar în duelurile cu echipele de același nivel, dar că are prestații care îl mulțumesc contra formațiilor considerate superioare.

CS Tunari, partidă contra Chindia Târgoviște în etapa 14 din Liga 2

În duelul următor din Liga 2, din runda a 14-a, CS Tunari va întâlni Chindia Târgoviște, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:30.

În meciurile cu echipele foarte bune arătăm bine, dar probleme avem cu echipele mai puțin bune, de nivelul nostru. Suntem temători și nu avem curaj să jucăm. Chindia e o echipă peste nivelul nostru, la fel și Chiajna. Cu echipele bune facem meciuri bune.

Cu Rapid am rulat tot lotul, dar am ceva probleme cu accidentările. Până la partida cu Chindia nu se vor reface, mă refer la Paul Mitrică și ce am mai avut și la meciul cu Chiajna. Dar, cei care au intrat acum au arătat că pot fi titulari. Mi-au dat soluții la care nu m-am gândit. Acum chiar mă gândesc să îi bag titulari cu Chindia.

Mai avem trei meciuri de foc, în Liga 2 și Cupa României, dar eu vreau să îl câștigăm pe primul și apoi ne gândim și la următoarele”, a spus Ștefan Odoroabă pentru Metropola TV.

CS Tunari, la șase puncte de Chindia Târgoviște 

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 11 puncte acumulate în 13 meciuri, iar în runda a 14-a va evolua, așadar, pe teren propriu, contra Chindia Târgoviște. Confruntarea va avea loc după pauza pricinuită de meciurile formațiilor naționale.

Chindia ocupă locul 10, cu 17 puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-spera-la-salvarea-de-la-retrogradare-si-ramanerea-in-liga-2-19293516

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-poate-fi-numit-pe-un-post-de-conducere-la-concordia-chiajna-19293509

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-remizat-cu-csm-deva-intr-un-amical-19293493

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorul-care-ii-aduce-clubului-fc-brasov-depunctari-s-a-retras-din-fotbalul-profesionist-19293467

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-a-terminat-la-egalitate-cu-italia-u18-19293464

Andrei PASCU 20 Nov. 2023, 19:06 Liga 2
Pe aceeași temă