Ștefan Fara nu a stat mult pe tușă după despărțirea de Dinamo. Cu cine a semnat portarul

Andrei PASCU 29 Jan. 2023, 16:23 Liga 2
Ștefan Fara nu a stat mult pe tușă după despărțirea de Dinamo. Cu cine a semnat portarul

Ștefan Fara, portarul plecat de la Dinamo în această lună ianuarie, alături de alți doi jucători, Vasile Buhăescu și Alin Dudea, și-a găsit echipă. Portarul de 21 de ani, născut la Hunedoara, s-a înțeles cu CS Dinamo, club clasat pe locul 5 în Seria 4 din Liga 3.

Ștefan Fara, plecat de la Dinamo, a semnat cu CS Dinamo

Ștefan Fara a fost considerat și el vinovat de greva care a avut loc la Dinamo în începutul de an, prin care jucătorii și-au manifestat nemulțumirile cu privire la faptul că nu își primiseră banii din salarii, la fel ca Vasile Buhăescu și Alin Dudea.

Ștefan Fara câștiga la Dinamo 2.000 de lei pe lună. Acum semnat cu CS Dinamo

Contractul i-a fost reziliat portarului, pe care Dinamo îl plătea, teoretic, cu 2.000 de lei pe lună. Acum, Nicu Grameni, delegat CS Dinamo, a confirmat, pentru Radio Dinamo 1948, că portarul a semnat cu echipa pe care o reprezintă.

Ștefan Fara ajungea la Dinamo în urmă cu mai bine de șapte ani, de la Corvinul. În actualul sezon de Liga 2 nu a fost utilizat în nici măcar o partidă de Ovidiu Burcă.

Dinamo ar putea renunța și la alți fotbaliști

Aparent, de la Dinamo vor pleca și alți jucători, iar printre numele vehiculate în presă sunt și Marius Tomozei și Bogdan Gavrilă. Acesta din urmă nu are nici el o relație prea bună cu antrenorul Ovidiu Burcă, fără meci în acest sezon.

Tomozei nu a evoluat la rândul lui până acum, dar din cauza unei accidentări suferite sezonul trecut, când Dinamo era în prima ligă.

Dinamo va disputa următorul amical cu CSM Slatina

Dinamo a disputat două meciuri amicale în acestă iarnă. A debutat pe 21 ianuarie, cu CS Păulești, în fața căreia a scos o remiză, scor 0-0, iar joia trecută, 25 ianuarie, a făcut 1-1 cu CSO Plopeni. Pe 28 ianuarie trebuia să aibă loc amicalul cu Progresul Spartac, pe terenul formației lui Andrei Erimia, însă în cele din urmă a fost anulat din cauza condițiilor meteo.

Până la reluarea Ligii 2, ”câinii vor mai întâlni CSM Slatina (1 februarie), Gloria Buzău (4 februarie), Muscelul Câmpulung Elite (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sorin-stratila-va-juca-din-nou-in-stefan-cel-mare-mijlocasul-n-a-ramas-mult-timp-fara-echipa-dupa-despartirea-de-csm-focsani-19258969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-speriat-de-prima-ninsoare-amicalul-dintre-progresul-spartac-si-dinamo-nu-mai-are-loc-19258896

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vointa-lupac-are-un-nou-antrenor-19258725

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-a-trecut-de-cso-plopeni-19258693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cristi-borcea-nu-vrea-sa-se-mai-implice-la-dinamo-dar-stie-apropiati-care-ar-face-o-atunci-o-sa-se-creioneze-o-echipa-puternica-parerea-sa-despre-implicarea-suporterilor-19258651

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-serban-fostul-mijlocas-al-lui-dinamo-a-schimbat-echipa-19258652

 

 

 

Andrei PASCU 29 Jan. 2023, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă