Dinamo, primele plecări din pauza de iarnă. Printre jucătorii care au reziliat ”pe cale amiabilă”, și ”liderul” revoltei de la Săftica

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2023, 16:43 Liga 2
Dinamo, primele plecări din pauza de iarnă. Printre jucătorii care au reziliat ”pe cale amiabilă”, și ”liderul” revoltei de la Săftica

Dinamo a reziliat primele contracte, după greva de zilele trecute și starea de tensiune care s-a accentuat la nivel intern. ”Câinii” au confirmat, vineri, informațiile aflate și de presă, plecările a trei jucători, ale căror acorduri au fost rupte de comun acord, pe cale amiabilă.

Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea sunt liberi să își caute noi cluburi.

Dinamo a anunțat rezilierile cu trei jucători!

Dinamo nu poate legitima jucători, dar s-a văzut pusă în situația de a rezilia trei contracte, unul dintre cei în cauză fiind Vasile Buhăescu, considerat vinovat principal alături de alți jucători pentru grevă.

Dacă nu ar fi fost acel episod, probabil că atacantul de 34 de ani ar fi continuat la Dinamo, pentru că în prima parte a sezonului a bifat 13 meciuri în Liga 2 și a reușit să marcheze de trei ori.

Referitor la portarul Ștefan Fara (21 de ani), el nu a bifat nici măcar un meci în Liga 2, iar mijlocașul Alin Dudea (25 de ani) a jucat destul de puțin, în nouă meciuri de Liga 2, doar 377 de minute, nereușind să puncteze.

Comunicat de presă

București, 20 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instragram ale clubului.

3 goluri în 13 etape de Liga 2 a marcat Vasile Buhăescu pentru Dinamo în acest sezon. A mai jucat trei meciuri în Cupa României.

Format la Academia Dinamo, la grupa 2001, portarul Ștefan Fara a apărat în acest sezon doar în meciurile amicale ale echipei noastre și a mai evoluat în carieră pentru Dinamo 2 și Farul Constanța.

11 meciuri a jucat Alin Dudea pentru Dinamo în prima parte a sezonului, 9 în Liga 2 și două în Cupa României.

Mult succes în carieră!”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo ar putea renunța și la alți fotbaliști

Aparent, de la Dinamo vor pleca și alți jucători, iar printre numele vehiculate în presă sunt și Marius Tomozei și Bogdan Gavrilă. Acesta din urmă nu are nici el o relație prea bună cu antrenorul Ovidiu Burcă, fără meci în acest sezon.

Tomozei nu a evoluat la rândul lui până acum, dar din cauza unei accidentări suferite sezonul trecut, când Dinamo era în prima ligă.

Dinamo are primul amical cu CS Păulești

Dinamo este în pragul primului meci amical, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Buftea, cu formația CS Păulești, din Liga 3. În total, ”câinii” vor juca opt partide de verificare până la reluarea Ligii 2.

Foto: Alexandru Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-fotbalistii-straini-de-la-dinamo-vor-sa-plece-au-cerut-sa-fie-lasati-sa-se-transfere-dar-au-fost-refuzati-si-tensiunea-din-vestiar-e-maxima-exclusiv-19258268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-fara-crede-ca-tot-ce-s-a-intamplat-la-dinamo-in-ultimele-zile-a-fost-un-pretext-pentru-a-se-scapa-de-anumiti-jucatori-ce-salariu-avea-si-cum-i-s-a-parut-monologul-public-al-antrenorului-ovidiu-19258284

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-buhaescu-atac-la-adresa-propriului-antrenor-dupa-declaratiile-facute-de-acesta-despre-situatia-tensionata-de-la-dinamo-burca-e-un-mincinos-pozitia-lui-vlad-iacob-19258160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-furtunos-la-adresa-jucatorilor-sai-sa-le-fie-rusine-fata-de-suporteri-nu-aveau-voie-sa-faca-asa-ceva-pe-cine-santajam-oamenii-care-platesc-in-ddb-intreg-monologul-19258137

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2023, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă