Ştefan Blănaru s-a operat chiar de ziua lui! Verdictul primit de atacantul Brașovului și când speră să revină pe teren: ”Să dea Dumnezeu să prindem play-off-ul şi să prind şi eu returul”

Adi MARICA 21 Feb. 2023, 17:40 Liga 2
Ştefan Blănaru s-a operat chiar de ziua lui! Verdictul primit de atacantul Brașovului și când speră să revină pe teren: ”Să dea Dumnezeu să prindem play-off-ul şi să prind şi eu returul”

Ștefan Blănaru, atacantul transferat în această iarnă de FC Brașov și accidentat săptămâna trecută, a fost operat la Timișoara, luni, 20 februarie, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Jucătorul fost ultima dată la CS Mioveni a fost diagnosticat cu disjuncție acromio claviculară, ceea ce înseamnă că un cartilagiu al claviculei s-a desprins de pe os, a transmis noua sa echipă despre verdictul primit de atacant.

Ștefan Blănaru s-a operat la Timișoara după accidentarea suferită la umăr

Adus în acestă iarnă la echipa antrenată de Dan Alexa pentru a le crea concurență lui Milcho Angelov și Adi Chică-Roșă, Ștefan Blănaru s-a accidentat la antrenamentul de joi, 16 februarie, în mini-cantonamentul efectuat la Alba Iulia. Blănaru a ales să se opereze la Timișoara și va reveni pe gazon la finalul lunii aprilie!

Atacantul speră să prindă ultimele meciuri din acest sezon, probabil în play-out, acolo unde are cele mai mari șanse să continue echipa.

”Să dea Dumnezeu să prindem play-off-ul, şi să prind şi eu returul”, spune Blănaru.

”Ştefan Blănaru a fost operat cu succes. Atacantul nostru a fost supus, luni, unei intervenţii chirurgicale după ce săptămâna trecută a suferit o gravă accidentare la antrenament, în timp ce se afla cu echipa în cantonamentul din Alba Iulia. Ştefan Blănaru a fost diagnosticat cu disjuncție acromio claviculară, ceea ce înseamnă că un cartilagiu al claviculei s-a desprins de pe os. A fost operat la Timişoara, iar acum aşteaptă să se refacă şi să revină la antrenamente. Atacantul va fi nevoit să poarte o orteză timp de aproximativ două – trei săptămâni, iar recuperarea va fi în jur de opt săptămâni, dacă tratamentul merge bine.
FC Braşov îţi urează însănătoşire grabnică, vârfule!”, precizează FC Brașov într-un comunicat.

În etapa a 17-a, FC Brașov joacă joi, de la ora 17:00, la Gloria Buzău, meciul fiind cel care deschide prima rundă din 2023.

Blănaru a semnat până în vara lui 2024 cu FC Brașov

Ștefan Blănaru a semnat în data de 13 ianuarie 2023 un contract valabil până în vara lui 2024 cu gruparea brașoveană.

În actualul sezon nu are niciun gol înscris în 14 partide, nici în campionatul trecut nu a înscris pentru CS Mioveni în cele 27 de partide în care a evoluat. A dat 9 goluri în ediția 2020-2021 a Ligii 2, două în 12 jocuri la Turris Oltul și 7 în 15 partide la CS Mioveni.

În cariera sa a jucat pentru Millenium Giarmata (Liga 3), Luceafărul Oradea (L2), CS Oșorhei (L3), Național Sebiș (L3), FC Olt Slatina (L2), Ripensia Timișoara (L2), ASU Poli Timișoara (L2), FC Hermannstadt (L2 și L1), Petrolul Ploiești (L2), Turris Oltul Turnu Măgurele (L2) și CS Mioveni (L2 și L1). Are promovări în prima ligă cu FC Hermannstadt și CS Mioveni, singurele echipe pentru care a jucat în elita fotbalului românesc: 42 meciuri și 4 goluri pentru sibieni și 41 de jocuri și niciun gol pentru argeșeni.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-renuntat-la-cristian-pascaluta-19260808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-castigat-amicalul-cu-fc-brasov-ultimul-inaintea-reluarii-ligii-2-dan-alexa-mai-mult-cu-cu-gandul-la-jocul-oficial-cu-gloria-buzau-19260687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

Adi MARICA 21 Feb. 2023, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă