Steaua ia numărul 10 de la Dinamo. Jucătorul s-a înțeles cu conducerea clubului din Ghencea | EXCLUSIV

Cătălin MUREȘANU 22 Jun. 2024, 14:18 Liga 2
Steaua ia numărul 10 de la Dinamo. Jucătorul s-a înțeles cu conducerea clubului din Ghencea | EXCLUSIV

Steaua București semnează cu Dani Iglesias, numărul 10 de la Dinamo, jucător la care a renunțat Zeljiko Kopic. Spaniolul în vârstă de 28 de ani, om de bază în sezonul promovării, este preferatul lui Daniel Oprița.

Dinamo a renunțat la o întreagă echipă în pauza competițională. Printre jucătorii pe care Zeljko Kopic i-a dat afară se numără și Daniel Iglesias (27 de ani), numărul 10 în ultimul sezon, un fotbalist care a avut statutul de rezervă în sezonul 2023-2024.

Dani Iglesias semnează cu Steaua

Iglesias a fost un jucător indispensabil pentru ”câini” în anul promovării, însă în SuperLiga mijlocașul central s-a transformat într-o variantă de rezervă. Nu a compensat prin evoluții și, logic, a fost înlăturat după finalul sezonului.

Folosit în 36 de jocuri în toate competițiile înregistrate în stagiunea 2023-2024, spaniolul care a purtat numărul 10 la Dianmo nu are realizări, a părut depășit de miza din Superliga și s-a scăldat în evoluții mediocre. În consecință, Kopic a renunțat la mijlocașul central de creație, astfel că, fotbalistul, face parte din lista indezirabililor din această vară, în care se mai află: Ricardo Grigore, Gonzalo Gregorio, Neluț Roșu, Edgar Ie, Dorian Railean, Damagoj Pavicic, Darko Velkovski, Gabi Moura, Christian Ilic sau Răzvan Began.

Oprița l-a dorit pe Dani Iglesias

Norocul lui Dani Iglesias se numește Daniel Oprița.

Antrenorul echipei Steaua l-a remarcat pe jucătorul care se află sub contract cu Dinamo până la sfârșitul lunii (30 iunie) și, astfel, i-a cerut conducerii legitimarea ibericului.

Din informațiile noastre, clubul din Ghencea s-a înțeles cu fostul ”câine” și, după ce înțelegerea cu fosta sa echipă o să expire, la finalul acestei luni, Iglesias o să fie prezentat la noua sa formație.

Atanas Trică, alt jucător dorit de Oprița

Un alt jucător care se află pe lista Stelei este Atanas Trică (19 ani).

Atacantul este liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova și ar putea semna cu formația din Ghencea, pentru care a mai jucat în sezonul 2022-2023.

  • Mihai Kereki, Adrian Pop, Florin Răsdan, Rafael Munteanu, David Păcuraru și Gabriel Nedelea sunt achizițiile Stelei de până acum, din această vară. Ultimul a fost surpriza clubului la evenimentul organizat vineri într-un supermarket din Militari.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Cătălin MUREȘANU 22 Jun. 2024, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă