Steaua a perfectat primele achiziții ale iernii. Atacantul și fundașul, sub comanda lui Daniel Oprița până la finalul sezonului, sub formă de împrumut

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2023, 13:00 Liga 2

Steaua a perfectat două mutări, joi, 16 februarie. Daniel Oprița a decis, în cele din urmă, să îi legitimeze pe Kayondo Mahadi Mahrez, atacant ugandez în vârstă de 26 de ani, și pe Cosmin Ciocoteală, fundaș în vârstă de 25 de ani, care în această iarnă au venit în probe în Ghencea.

Au fost luați sub formă de împrumut, până în vară, iar apoi Steaua poate activa clauzele de achiziții definitive.

Steaua i-a împrumutat pe Kayondo Mahadi Mahrez și Cosmin Ciocoteală

Kayondo Mahadi Mahrez a impresionat cu evoluțiile avute în prima parte a sezonului de Liga 3, motiv pentru care Daniel Oprița a început să pună întrebări și a vorbit chiar și cu antrenorul formației CSM Deva, Ștefan Nanu, care i-a dat anumite detalii despre atacant.

Vârful a venit la Steaua în probe, iar acum Oprița a decis să îl împrumute. Nanu anunța, înainte ca Mahrez să ajungă în probe la Steaua, că a fost propus chiar de el la o formație din SuperLiga României, la Universitatea Craiova.

Kayondo Mahadi Mahrez, evoluții foarte bune în Liga 3. Steaua l-a adus în probe inițial

În cele din urmă, africanul născut în Uganda a ajuns sub comanda lui Oprița la reunire, iar acum s-a ales cu un împrumut până la finalul sezonului de Liga 2. Oricum, el a avut evoluții foarte bune în meciurile amicale din această iarnă în tricoul Stelei, iar dacă va continua la același nivel și în partidele oficiale e imposibil de crezut că nu va fi luat definitiv de formația din Ghencea.

Venit în vara anului trecut la CSM Deva, în iunie 2021, Kayondo Mahadi Mahrez a mai evoluat în România la echipele ACS Poli Timișoara și CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Cosmin Ciocoteală a sosit pe parcursul perioadei de pregătire la Steaua, în teste

Cosmin Ciocoteală, născut la Drobeta-Turnu Severin, evolua la CSM Alexandria din vara lui 2019, iar în trecut a mai jucat pentru Universitatea Craiova, pentru care a prins și un meci în prima divizie, în 2016, dar doar șapte minute.

La fel ca Mahrez, a avut și el evoluții bune în Liga 3, a ajuns la Steaua în probe, dar pe parcursul perioadei de pregătire, nu de la început, pentru ca acum să primească un contract pe jumătate de an.

Mahadi Mahrez Kayondo și Cosmin Ciocoteală, oficial șase luni la Steaua

Clubul Steaua București a oficializat transferurile jucătorilor Mahadi Mahrez Kayondo (26 ani) și Cosmin Ciocoteală (25 ani). Cei doi au semnat angajamente pe șase luni, situația lor urmând a fi rediscutată la finalul sezonului.

Atacantul Mahadi Mahrez Kayondo a sosit în Ghencea de la CSM Deva, sub formă de împrumut până în vară. El va evolua cu numărul 89 și își dorește să obțină cât mai multe succese cu Steaua.

 Fundașul central Cosmin Ciocoteală a ajuns la Steaua de la CSM Alexandria și va purta în retur tricoul cu numărul 97”, a anunțat Steaua.

  • Nu mi-am propus un anumit număr de goluri. Vreau să ajut Steaua să obțină cât mai multe victorii în a doua parte a sezonului”, a declarat Mahrez după ce a fost anunțat împrumutul său la Steaua.
  • “Sunt bucuros că am ajuns la Steaua. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și să ne facem fanii fericiți la fiecare joc”, a spus Cosmin Ciocoteală după ce a semnat cu Steaua.

Steaua, primele achiziții ale iernii

Kayondo Mahadi Mahrez și pe Cosmin Ciocoteală sunt singurii jucători pe care i-a adus Steaua în această iarnă, Daniel Oprița testând de-a lungul perioadei de pregătire mai mulți fotbaliști, dar până acum doar de cei doi a fost convins.

La capitolul plecări în această iarnă, Steaua are tot două nume pe listă, primul fiind Costinel Gugu, care a semnat în Liga 3, cu Gloria Bistrița Năsăud, iar al doilea portarul Cristian Blaga, cedat la Corvinul Hunedoara.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seaua-si-csm-slatina-au-remizat-intrun-amical-19260485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steauavictorie-chinuita-cu-viitorul-simian-19260179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-insira-victoriile-in-amicale-ultima-victima-din-ghencea-progresul-spartac-19259848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-insira-victoriile-in-amicale-ultima-victima-din-ghencea-progresul-spartac-19259848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-amical-cu-acso-filiasi-19259802

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2023, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă